Power couples - Parfymer som matcher

04.03.2023 23:00:00
Inspiration

Power Couples! - Parfymer som matcher

 

Visste du at det finnes dufter som er laget for å brukes sammen? Ofte består disse duftparene av en feminin og en maskulin duft som komplementerer hverandre. Ved å bruke et duftpar, kan man sammen skape en mer helhetlig og balansert duft - perfekt for power couples! Oppdag noen av våre mest populære duftpar og finn den perfekte duften for deg og din partner. 

JEAN PAUL GAULTIER

 Scandal Le Perfume Him & Her

Scandal for Him & Her - den perfekte duften for par som vil gjøre et skikkelig inntrykk!

Jean Paul Gaultiers Scandal Le Parfum for Her er en feminin, delikat og rik blomsterduft. De søte tonene av saltet karamell er sensuelle, blomstereksplosjonen av jasmin er oppløftende, og den svarte vaniljen er forførende. For den dristige og modige kvinnen er denne sublime duften et must! For den sterke og skandaløse mannen er det Scandal Pour Homme Le Parfum som bør bæres - en intens og påfyllbar Eau de Parfum med varme, tre-aktige toner. Dedikert til den legendariske bokseren, er denne kraftfulle og skandaløse duften sikker på å gjøre inntrykk. Gjør deg klar til å snu hoder og etterlate et varig inntrykk med Scandal for Him & Her!

 

 

 

PACO RABANNE

Invictus Victory Elixir & Olympea Flora

Opplev den ultimate duftopplevelsen for par med Paco Rabanne's Olympéa Flora & Invictus Victory Elixir! Olympéa Flora er en overdådig og feminin Eau de Parfum Intense. Dette er blomsteraktig, ultrafeminin tolkning av den klassiske Olympéa, og perfekt for enhver gudinne.

Invictus Victory Elixir er derimot en kraftig og maskulin Eau De Parfum Intense -  duften av å vinne.  Nyt den bitende friskheten fra aromatisk lavendel, grønn kardemomme og sort pepper, og opplev hvordan den treaktige rikdommen av indonesisk patchouli blander seg med røkelse.

 

 

HUGO BOSS

The Scent Magnetic for Him & Her - Den perfekte duften for par med ekstra sterk tiltrekningskraft. 

Opplev forførelsens kraft med BOSS The Scent Magnetic Eau de Parfum for Women og Men. Med lokkende toppnoter og sensuelle hjertenoter vil disse duftene hypnotisere sansene og gi en helt spesiell magnetisme. Intensivert og energisk. La deg forføre av dette magiske duftparet.

 

 

ZADIG & VOLTAIRE

This is Her & Him Undressed

Oppdag en ny dimensjon av intimitet med Zadig & Voltaire's par-parfymer, This is Her! Undressed og This is him! Undressed.- For den lidenskapelige og uavhengige mannen og den elegante og sensuelle kvinnen. Dameparfymen er en delikat og sensuell blanding av appelsin blomst og ylang-ylang, forsterket av sandeltre og ingefær. Mens herrepafymen har kraftige noter av sedertre, rav og sandeltre, med en eksplosjon av friskhet fra grapefrukt. Begge parfymene er veganske og inspirert av intimitet og nærhet, og oppmuntrer deg til å våge å la andre komme nær.

 

DOLCE & GABBANA

Q & K  by Dolce & Gabbana

Har du testet Dolce & Gabbana's Q & K par-parfymer? Q for kvinner er en magnetisk og lidenskapelig duft som åpner med glitrende sitrus noter av siciliansk sitron og rød appelsin, og forfører med søte og skarpe noter av kirsebær og kremaktig heliotrop. Basenoten av sedertre, krystallmusk og myk musk gir duften et intenst og kraftfullt preg. Flasken er en sterk glassflaske i delikat rosa, og korken er utformet som en kongelig gullkrone, forsterket av en kirsebærrød tone.

K for menn er den ultimate duften for å uttrykke din personlighet og signatur. Den varme omfavnelsen av K by Dolce & Gabbana gir deg øyeblikkelig den herlige følelsen av å være i Italia, med noter av blodappelsin, sitron, salvie, lavendel, vetiver og patchouli. Flasken er både elegant og maskulin!