RMS Beauty: raw og økologiske ingredienser med pleiende egenskaper.

Inspiration

RMS Beauty ønsker å forandre måten man anvender makeup på. Produktene inneholder derfor ikke kjemikaler, er pleiende og nærer huden. 

RMS Beauty ble grunnlagt av den kanadiske makeup artisten Rose Marie Swift. Filosofien bak merket er å tilby en makeup med naturlige, rene og økologiske ingredienser, som samtidig skal pleie og gir næring til huden.  RMS Beauty anvender så lite innpakning på produktene, og det de anvender skal enten være nedbrytbart, resirkulerbart eller anvendes på nytt.

RMS UN cover-up er forgudet av mange, og det er ikke uten grunn at Miranda Kerr har lagt sin elsk på dette produktet.  RMS UN cover- up smelter inn i huden, tilfører huden fukt og har god dekkevne. Den kan brukes som en foundation eller en concealer. Produktet er lett å påføre grunnet en veldig lett konsistens som er myk å jobbe med, og dette gjør at det legger seg veldig pent på huden. Alle krembaserte produkter fra RMS Beauty inneholder kokosolje, som er anti-bakterielle og passer veldig godt for de som har en akne utsatt hud.

Våre tips til hvordan få et perfekt resultat ned RMS Beauty Un Cover-up:

  • Hvis du har en tørr hud anbefaler vi at du bruker et serum, ansiktsolje eller krem før du påfører concealeren

  • Påføres enten ved å bruke fingertuppen eller en foundation-kost. Produktet er enkelt å jobbe med, slik at hvis det kun skal anvendes som en concealer vil du få et helt perfekt resultat kun ved bruk av fingertuppen. Varmen fra hendene gjør at produktet blir enda enklere å påføre da konsistensen blir enda mykere. Det er spesielt anbefalt å bruke en makeup-kost hvis du ønsker å bruke produktet som en foundation

  • Produktet påføres under øyet for å skjule mørke ringer, på øyelokket, rundt nesevingene og for å dekke til kviser, arr eller rødhet. Når du påfører produktet over øyelokket vil dette gjøre at øyenskyggen sitter bedre og lenger.

  • Når du skal velge farge er det lurt å velge en som er litt lysere enn hudtonen din, og det er anbefalt at du ikke bruker samme farge hele året. Slik at du velger en litt lysere nyanse til vinterhalvåret og en litt mørkere når huden fremdeles er solkysset etter sommeren. Concealeren inneholder mineralpigmenter, og dette gjør at fargen vil tilpasse seg hudtonen selv om det ikke er en helt perfekt match.

Beskrivelse av fargene:

000: Lyseste fargen, og passer for de med snehvit hud.
00: En lys farge for de med en lys hudtone
11: Elfenben med svakt gyllen base
11.5: En gul-beige med nøytrale undertoner
22: Bestselgeren. En gultonet farge som passer til både lyse og medium hudtoner.
22.5: En kjølig gul-beige
33: En let og varm beige farge
33.5: En varm gulbrun fersken-nyanse
44: En mørkere solbrun honningfarge, med kalde undertoner. Denne kan også anvendes til contouring
55: Varm gylden solbrun farge for medium til olivenbrune hudtoner.
66: En gyllen amber (sienna)
77: En dyp amber (sienna)
88: En rik kastanjefarge
99: En rik lys mahogny
111: en dyp mahogni sjokolade- tone
122: En dyp espresso sjokolade-tone