Sesongens trender

29.04.2022 22:00:00
Inspiration

Sesongens trender

Tid for egentid

Med nye sesonger følger nye trender. Vintersesongen i år skiller seg likevel ut. Det er pandemi, det er restriksjoner, det er forsiktighet og endrede rutiner. Fokuset har endret seg til å ta vare på familie og venner, i stedet for å kanskje reise og oppleve nytt og spennende. Det har også blitt mer tid til å ta vare på seg selv. 

Hjemmespa

Hjemmespa har blitt hele dette årets nye trend. Et deilig hjemmespa er ikke krevende, her kan du gjøre en enkel 2-trinns behandling med et peeling produkt og en maske. Huden har blitt tykkere av sol og utetid i løpet av sommeren og den naturlige deskvamasjonen går tregere. Dermed ser huden litt tam ut, mangler glød og fuktproduktene fungerer ikke maksimalt. Filorga Peeling Scrub & Detox virker dobbelt eksfolierende med både mikrokorn fra vulkansk sand og enzymer fra papain. I tillegg virker den dyprensende med aktivt kull som fjerner forurensningssmuss, fett og skitt dypt ned i cellene. Etter peelingen pleies huden med en god maske. Og vi ønsker jo at den skal gjøre alt, gi fukt, revitalisere, gi glød, stramme, plumpe og ikke minst virke beroligende. Huden oppleves ofte som stresset i en overgangsperiode. Filorgas Meso-Mask til fører huden alt, samtidig som den roer ned stresset hud, rødhet dempes, ny glød er tilført.

Molton Brown Duosett med bad- og dusjsåper er en velduftende duo av dusjsåper! Her åpner det seg en verden med de eventyrlige duftene fra forfriskende Suma Ginseng og Bracing Silverbirch. Send sansene på nye veier med disse utforskende såpene. Det finnes flere av disse krydrede og aromatiske dusjsåpene som etterlater huden dypt renset og velduftende. Er du en av de som er så heldig å ha et badekar, fungerer disse også utmerket til bad!

Uansett om du kun har 10 minutter, eller om du har satt av hele kvelden, sett stemningen med et velduftende lys! Voluspa setter prikken over i-en, og med Crisp Champagne-lyset som dufter av sprudlende tørr champagne blandet med vanilje og eik, gir det deg en indre ro. Maison Noirs klassiske forpakninger med forgylt mønster på svart bunn er i tillegg moderne og stilige.

Bruk tiden mens du ser på TV eller leser en god bok! Baby Foot fotmaske er en fuktighetsgivende behandling for føttene som ivaretar føttenes silkemyke resultat. Denne er effektiv og er proppet med fuktighetsgivende ingredienser som kollagen, hyaluronsyre og 14 naturlige ekstrakter. Legg beina på opp, og nyt av egentiden din!

Utvidet hjemmespa

Det å gjøre ting hjemme har virkelig tatt seg opp denne sesongen, og vippe- og byrnsfarge er en av de største trendene for øyeblikket. Her kan du velge i ulike nyanser som passer til deg og dine trekk. 

Vil du føle deg ekstra fresh i det triste mørke været, så gjør en selvbruning susen. Her får du virkelig en følelse av å se frisk og fresh ut, og det vil andre også synes! Vi har et stort utvalgt av  selvbruning både for ansikt og kropp. Bondi Sands er en av våre bestselgende selvbruningsmerker, og gir deg en naturlig glød! 

Uansett om har trappet ned eller opp med sminke under denne tiden, så er en god duft noe alle unner seg. Her kan du kjøre layering med ulike parfymer, ha en parfyme til hverdags, og en til helg om man ønsker å ha litt forandring! Nyheten Versace Dylan Turquoise EDT er en frisk og sensuell duft som får deg til å drømme deg bort til hvite sandstrender og krystallklart vann, noe vi kanskje alle gjør akkurat nå? 

Hold deg frisk, god og varm

Når høst- og vintersesongen kommer for fullt, og temperaturen varierer, kan det være lett å få en mild forkjølelse. Vi lever i en spesiell tid, hvor det å holde seg frisk står høyt på agendaen, og vi forsøker det meste for å ikke havne hjemme og i karantene. Med kosttilskudd fra SHIFT kan du styrke immunforsvaret med naturlig D-vitamin og andre naturlige råvarer, som bidrar til at holder kroppens balanse. SHIFT tilbyr også kosttilskudd som SuperSkin Repair, som nærmest smører huden fra innsiden og hjelper tørr og sår hud, samt vinterhud som sprekker opp og gjør vondt!

Vi elsker en god kopp te! Blush har et stort utvalg te fra Pukka som er økologisk, og her finner du mange gode urte-te som gjør godt for kropp og sjel. Høsten er den perfekte tiden for å krype inn i et varmt teppe, god bok og Vanilla Chai som setter prikken over i-en. En kopp full av søt, økologisk, Fairtrade Chai med vanilje og spor av kanel og ingefær, avrundet med kardemomme, fennikel og lakris. Pukka’s unike vri på tradisjonell chai, gir deg seks forskjellige urter som alle er proppfulle av energi. Dette er en aromatisk sensasjon!

Ønsker du å sette en ny vri på morgenkaffen (eller om du drikker kaffe til alle andre døgnets tider i tillegg), kan vi varmt anbefale Chocolate Orange fra Little's! Her får du høykvalitets pulverkaffe laget på Arabica-bønner med en herlig smaksblanding av appelsin og sjokolade.

Trender kan være så mye. Trender ses blant mennesker rundt om i byen, på sosiale medier, i reklamebildet. Men dette året trekkes trendene så absolutt inn i det nære  - i livene våre, i hjemmene våre, inn i vårt eget.