Skjønnhetsinnovasjon fra Sverige

09.12.2021 23:00:00
Inspiration

Skjønnhetsinnovasjon fra Sverige

 

Produktene til det svenske skjønnhetsmerket Löwengrip er ikke bare skånsomme og effektive, men de er også dermatologisk testet og veganske. Ikke minst hjelper produktene oss med å gjøre skjønnhetsrutinen enda enklere i en hektisk hverdag.

Kortreist skjønnhet fra topp til tå

Löwengrips sortiment dekker virkelig ditt skjønnhetsbehov fra topp til tå. Ikke minst er hver serie utviklet for ditt unike behov. For tørt og slitt hår er produktene fra The Cure din redning, spesielt med tørt vintervær i vente. For glansfylte lokker, hvor den nyvaskede følelsen blir bevart er Long Lasting serien et must! PS – Prøv Quick Hair Treamtent, en hårkur som kun trenger 3 minutter!

 

Du har kanskje hørt om Good to Go Dry Shampoo? Denne quick fixen absorberer fett fra hodebunnen, som gjør at du kan utsette hårvasken én dag til.  For å sette frisyren anbefaler vi Pixie Dust Hairspray for et naturlig resultat!

Hva er ikke bedre enn en enkel og effektiv hudpleie som får jobben gjort? Löwengrips hudpleieprodukter er problemløsende, effektive, beroligende og passer også til sensitiv hud.

For et rent underlag velger vi alltid å starte med en god skrubb. Purify My Skin Facial Scrub fjerner døde hudceller og gir nytt liv til gusten hud.  For fuktighet og glød som varer hele dagen er duoen Facial Serum og Facial Cream de perfekte hverdagsheltene.

Ønsker du litt mer glød og farge? Bland inn 2-5 dråper med Luminous Bronze Facial Self Tan Drops i ansiktskremen. Brun-uten-sol dråpene kan også blandes inn i en nattmaske, for eksempel Anti-age Firming Mask, slik at du våkner opp neste dag med en fuktet, glødende og gyllen hud.

Ta vare på kroppen

God kroppspleie er essensielt for både velvære og trivsel. Ikke minst er det en god investering å gi rikelig med fuktighet og pleie til armer, ben, dekolletasje og resten av din unike kropp.

Her starter første steg i dusjen, hvor både Healthy Glow Body Scrub og Healthy Glow Shower Cream sørger for et rent grunnlag. Skrubben fjerner døde hudceller og får i gang blodsirkulasjonen, som sørger for ekstra glød!

Første steg for mange etter dusjen er å påføre deodorant. Det er en grunn til at Count on Me er en av Sveriges mest solgte deodoranter! Her får du myk hud uten irritasjon, og beskyttelse hele dagen. Perfekt for en travel hverdag!

Spesielt nå er det viktig å ta vare på hendene, med både fuktighet og næring. Get a Grip Hand Balm er både hurtigabsorberende og fuktighetsgivende. I tillegg inneholder den en deilig, mykgjørende madelolje som skånsomt pleier hender og neglebånd. 

Som dere ser, er det produkter for enhver smak i det brede sortimentet av effektive produkter til ansikt, kropp og hår fra Löwengrip. Da gjenstår bare spørsmålet: Hvilke produkter blir dine nye favoritter?