Slik legger du din egen bryllupssminke

Inspiration

Det er selvsagt behagelig å ha makeupartist på den store dagen, men ingen vet bedre hva DU kler enn deg selv – billigere er det også, spesielt om du handler på Blush.

Om du er hedersgjest eller bedt i bryllup, vi har den sommerfreshe makeupen som sitter godt fra vielse til dansegulv. Vi gir deg sminketipsene du kan klare selv. Det er kanskje lurt å øve litt før selve dagen. Og husk at brudgom og gjestene gjerne ønsker å kjenne deg igjen.

 

Underlaget må legges

Det er enklere å få et vakkert resultat med velpleiet hud. Unngå nye, sterke produkter samme uke som bryllupet i tilfellet du får en reaksjon. Dermalogica AGE smart multivitamin power recovery masque er en populær ansiktsmaske, ideell til å freshe opp huden for den kommende brud eller gjester.

På selve dagen anbefaler vi å legge en primer for et varig resultat. bareMinerals Prime Time er nøytral på farge, og hjelper mot tørre flekker i tillegg til at foundationen sitter lenger. Velg en primer til din hudtype da noen gir ekstra glød og fukt, mens andre primere toner ned blank hud.

Dekkoperasjon

Bryllup er en dag det tas MANGE bilder som nære slektninger har på pianoet resten av livet. Det viktigste med foundation er at den ser naturlig ut til din hudtone, samtidig som den dekker ujevnheter. BAREPRO Liquid Foundation SPF20 er en foundation som er lett å jobbe inn i huden med fingre eller kost.  Husk å dra produktet nedover hals og bryst for en glidende overgang, og naturlig look. Da holder den lenger, og vil se mer naturlig ut når den trekker inn.

En concealer under øyne, rundt nese, hake og munn må til. Som oftest kan denne være ganske lys, MEN en dag som denne med mye bilder, vil en lys farge brått se grå/hvit ut og fremstå som solbrilleskille. Bryllup er neppe dagen for skibums-looken. Clarins Instant Concealer er et trygt valg, velg den fargen som er mest lik din foundation, gjerne litt lysere. Har du veldig mørke ringer under øynene, vil toner av rosa eller fersken kunne hjelpe deg.

Krise-kvise?

Det er når det passer som dårligst at man får kviseutbrudd. Med Matis Réponse Pureté SOS Paste Anti-Blemishes for hånden vil trolig problemet løse seg over natten. Hvis ikke vil en concealer kunne hjelpe deg også her.

Husk at man bruker ulike concealere til ulike dekkjobber, og det er nødvendig med ulik farge til blå ringer under øynene, og til rødlige urenheter. Selve dagen vil Glo Skin Beauty Corrective Camouflage gjøre dekkjobben uansett problem.

Til det store øyeblikket

Det er et must at brudens øyne skinner denne dagen. Med primeren Babor Age Id Lip & Eye Primer på øyelokket sitter øyeskyggen lenger. Når du skal legge øyeskygge er det viktigste å definere globallinjen og vippekanten, da er mye gjort. Husk at dette ikke er dagen for tung sminke, da sminken vil stjele for mye fokus fra kjolen, håret og alt annet som skjer.

Enkel øyenskygge

Legg en lys øyeskygge som matcher hudtonen din over hele øyelokket fra vipper til bryn, og litt på indre øyekrok. Denne teknikken vil åpne blikket ditt. For å løfte litt på øyelokket, bør du legge en mellomtone langs globallinjen. Populære farger til brudesminke er naturlige med høypigmenterte toner. Glo Skin Beauty Shadow Quad Bon Voyage er et godt utgangspunkt for dette. For at sminken skal holde lengst mulig, bør du bruke god tid på å jobbe inn øyenskyggen.

Grinegaranti

Husk å bruke en eyeliner som ikke renner om kapp med tårene. Erstatt for den flytende eyelineren med en vannfast blyant som Clarins Waterproof Eye Liner Pencil. Denne er sort, og om du er blond kan du med fordel velge en lysere farge for å oppnå den naturlige looken. Lineren legges langs vippekanten, godt mellom vippene. Innkjøp av vannfast maskara er smart når tårene presser på. Er du lettrørt, bør du vurdere å droppe maskaraen, til fordel for falske vipper.

Siste finish

Med ett matt pudder til slutt, sitter sminken lenger. The Balm Sexy Mama Anti-Shine, Translucent Powder er en av våre populære, gjennomsiktige pudder som fjerner glinsende hud. Dette pudderet bør være med i vesken for påfyll etter tårer og svette har gjort sitt utover dagen. I tillegg bør du ja mirakelpapiret Clarins Kit Pores & Matité i vesken. Dette er intet mindre enn et absorberende sminkepapir som fjerner olje uten å ødelegge sminken. Perfekt for varme sommerbryllup.

Pudderet skal altså på før rougen. Med pudder som underlag vil fargepigmentene legge seg jevnere og se mer naturlig ut. En matt og frisk rouge på kinnbeina er alt som skal til for å se fresh ut. Glo Skin Beauty Blush Papaya er en kledelig farge for mange.

Tilbehøret teller

Vi har en rekke lekkert tilbehør som kan falle i smak, og er her har vi et stort utvalg spesielt til bruk for gjestene. Trolig vil du finne en fin clutch som frister og matcher antrekket i vårt utvalg.