Sommerens Sminkefavoritter

14.10.2021 22:00:00
Inspiration

Sommerens sminkefavoritter

Sommeren står for dør og det betyr lek med highlighter, nøytrale baser, flotte farger, glansfulle lepper og shimmer på kroppen! Her ser du anbefalinger fra noen av våre kjente merkevarer med deres utvalgte sminke-favoritter og must haves til de varme og lange sommerdagene.

Anastasia Beverly Hills

Med Anastasia Beverly Hills Brow Wiz øyenbrynspenn er det slutt på tynne øyenbryn. Den har en kladdfri formula som gir et naturlig resultat, er enkel å påføre og holder hele dagen. I motsatt ende har den en brynsbørste som gjør det enkelt å fiksere og forme øyenbrynene. Sammen gir børsten og pennen naturlig vakre og velformede øyenbryn. Brynspennen kan skrus og behøver derfor ikke å spisses, og finnes i 10 ulike farger. 

Dewy Set Setting Spray er en settingspray med duft av kokos og vanilje. Den gjør at produktene glir sømløst over i hverandre og fikserer makeupen slik at huden får en duggfrisk og strålende glød, uten å bli blank. Den skånsomme setting-sprayen er ideell for tørr hud eller for de som ønsker den ultimate gløden.

Anastasia Beverly Hills Shimmer Body Oil er en lett og luksuriøs kroppsolje som gir huden en solkysset glød. Den fyldige formulaen gjør huden merkbart silkemyk, med en delikat duft av kokos og vanilje. Den har en perlemorskimrende effekt som gir huden en gyllen glød. Påfør Shimmer Body Oil på kroppens høyeste punkter, som krageben, utringning og toppen av skuldrene. Eller påfør den overalt hvis du ønsker en mer intens glød. For å øke skimmereffekten og dybdevirkningen, kan du ta en lett påføring av skyggene i Sun Dipped Glow Kit etter at du har påført Shimmer Body Oil.

bareMinerals

Complexion Rescue Tinted Hdyrating Gel Cream SPF 30 er perfekt for tørr sommerhud! Den ulitmate 3-i-1 multitaskeren kombinerer egenskapene til foundation, farget dagkrem og en BB cream. Fuktighetskremen booster huden med fukt og energi. Den kan brukes som en base eller som en fjærlett, fuktighetsgivende foundation med mineralbasert SPF 30. Formelen er oljefri, og gir deg en naturlig dekkevne og sunn glød. I tillegg finnes Complexion Rescue som hydrating foundation som stick i SPF 25 også. Her får du fuktighet, naturlig dekkevne og beskyttelse - et multitaskende stjerneprodukt som er lett å påføre hvor hen du er!

Endless Summer Bronzer. Et mineralbasert matt kompakt solpudder som gir en øyeblikkelig sommerfrisk look, og bygger en naturlig solkysset farge over tid. Med det rene, talkfrie produktet får du en byggbar farge som gir en naturlig brunfarge uten å bli oransje eller unaturlig. Det minimerer synligheten av porer og ujevnheter, og er beriket med Gradual Glow Complex for et varig solkysset utseende, selv uten sminke. Faux Tan nyansen gir en solkysset bruntone, som anbefales for lys til medium hudtone. Warmth nyansen er en terrakottafarget bruntone, som anbefales for medium til mørk hudtone. Ønsker du mer shimmer og en langvarig glød, kan du fylle på med Endless Glow Highlighter. Den kompakte highlighteren gir en langvarig naturlig glød, minimerer synligheten av porer og fine linjer. og gir en naturlig lysreflekterende glød uten glitter. 

MINERALIST Hydra-Smoothing Lipstick er en kremete, vegansk leppestift som inneholder minimalt med ingredienser for maksimale resultater. Laget med bare 19 ingredienser, inneholder leppestiften til bareMinerals 76% naturlige ekstrakter. Fukt leppene dine dennne sommeren med fruktolje og marokkansk granateple-ekstrakt for mykgjøre leppene ekstra godt. Hver nyanse er inspirert av de helbredende kreftene til naturlige mineraler, krystaller og edelstener, og er tilsatt essensen av naturlig kaktusfrukt og açaí.

Sensai

Glowing Base er en lysreflekterende primer med pigmenter fra perler som glatter ut og gir rikelig med fukt for et naturlig og glødende utseende. Den lysreflekterende primeren inneholder fargekorrigerende oransje og grønne pigmenter som adresserer gusten og rød hud, samtidig som misfarging i huden blir nøytralisert. Den fuktighetsgivende formelen sørger for at sminken sitter hele dagen og har SPF 10. Brukes enten under foundation, eller alene for en naturlig og glødende hud.

Ønsker du en lett foundation som er proppfull med lysreflekterende Silkly Lustrius Powder, så velg Luminous Sheer Foundation. Den silkemyke konsistensen glir lett over huden, og gir en frisk, fuktet glød og plettfri finish. Foundationen inneholder fargekorrigerende oransje og grønne pigmenter som adresserer gusten og rød hud, samtidig som misfarging i huden blir nøytralisert. En revolusjonerende foundation som legger seg så naturlig på huden at du ikke engang merker at den er der. Perfekt for et naturlig uttrykk denne våren og sommeren, og beskytter huden med SPF15.

Denne våren har SENSAI oppdatert øyenskygge-pallettene med fire nye, spennende kombinasjoner inspirert av de japanske årstidene, Eye Colour Palette. Med en lyskorrigerende base i bunn og valget mellom glitrende eller matt finish, er det uendelig med kombinasjonsmuligheter. Takket være den silkemyke konsistensen blendes de perfekt inn. Til sommeren har vi Night Sparkle, som er inspirert av den japanske sommeren og de gnistrende fyrverkeriene en varm midsommernatt. Dette er også en palett som er enkel å bygge opp, og kan gå elegant fra hverdags til fest.  

L'oréal

Sommerens Must Haves fra L'oréal. 

Få en frisk, solkysset hud med L'Oréal Skin Paris Paradise SPF 20.  Du trenger kun tre steg for en velfuktet og glødende hud på sommeren. Start med Skin Paris Paradise som gir huden masse fuktighet, gir lett dekk og som etterlater huden med en sunn, duggfrisk glød som varer hele dagen. Det er viktig å bruke en base som inneholder solfaktor om man ikke har solkrem i tillegg. Tilfør så en naturlig farge til ansiktet med L'oréal solpudder, så du får samme look som du hadde fått etter noen timer i solen. Avslutt så med en Makeup-mist for å tilføre masse fukt og for å fiksere makeupen. 

Sexy, kyssbare lepper. Denne sommeren skal leppene i fokus, og det skal helst være en rød leppestift eller gloss som virkelig gir shine. Tilfør leppende mengder med fuktighet, omfavn looken og nyt oppmerksomheten. L'Oréal Paris Color Riche Lipcolour gjør at leppestiften holder seg på plass og ikke flyter utover konturene i leppene.

Jakten på de perfekte vippene er evig. L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara er perfekt for deg som ønsker en mer markert vippekant. Vi anbefaler å bruke Lash Primer før påføring av mascara – uansett merke og variant. En mascara base legger seg som en film rundt vippene og gir ekstra volum og lengde til vippene dine. Et absolutt «må ha» produkt. Nå til sommeren får du også en vannfast utgave av bestselgeren, Lash Paradise wp, slik at du kan bade uten å være redd for at vippene dine ikke bevarer lengden og fylden du ønsker.

Shiseido

For å få sommergløden er det viktig å preppe huden med riktig hudpleie. Waso Beauty Smart Water er et 3-i-1 produkt som gjør huden klar med å rense, gi fukt og prime. I tillegg er det lurt å gi nok fuktighet om sommeren. Waso giga Hydrating Rich Cream fremmer en positiv cellesyklus hos en ustabil hud. Huden føles plumpet, myk og næret samtidig som porer minimeres. 

I sommermånedene er det ekstra viktig å beskytte huden din. Sports BB Compact SPF 50+ er en BB-krem som dekker ujevnheter i huden samtidig som den beskytter mot UV-stråler. Denne vil gi deg en naturlig glød og varer hele dagen! Selv i solen.

Ønsker du å tilføre det lille ekstra kan du bruke en volum-maskara som Controlled Chaos Mascara. Den plumper vippene og gir en dramatisk finish. Tør å bruke farge! Denne grønnfargen vil bidra å åpne blikket ditt.

Vis frem dine beste sider med highlighteren Aura dew. Highlighter kan brukes på kinnbeinet for å få den ulitmate gløden, og kan også brukes som øyeskygge! 

Avslutt sommerlooken med en lett farget leppestift som gir masse fukt til leppene. Visionary Gel Lipstick. Leppestiften føles myk, behagelig og vektløs.

Maybelline

Få vårkyssede lepper med leppesift som sitter. Superstay Ink Crayon er en høypresterende intens leppefarge i blyantformat som er enkel å bruke. Blyantformatet gir en nøyaktig og enkel påføring med en fjærlett og matt finish. Leppestiften har en innebygget blyantspisser slik at du alltid kan få en mest mulig nøyaktig påføring.

Maybelline Dream Radiant Liquid Hydrating Foundation er en fuktighetsgivende foundaion med strålende medium dekkevne. Foundationen er beriket med hyaluronsyre og kollagen, gir opptil 12 timers fukt samtidig som huden føles myk og ser jevn ut. Perfekt for deg som vil ha en naturlig look. 

Falsies Lash Lift Mascara gjør deg klar for sommerfesten. Mascaraen gir dramatisk løft, lengde og volum - som en lash lift-look på tube! Den dobbeltbuede børste fanger vippene helt fra roten for å løfte samt gi fylde og lengde. Ingen klumper, smitter ikke av eller drysser. Bare vakre vipper som holder hele dagen. Mascaraen passer også sensitive øyne og kontaktlinsebrukere.

NYX

Ønsker du en sommerlig look med matt finish, anbefaler NYX 3 favoritter:

Professional Makeup Shine Killer er helt super for deg som ønsker en naturlig matt look med varme undertoner. Mange sliter med at huden svetter mer på sommeren, blir glansete og at makeupen legger seg som lag utenpå i løpet av dagen. Shine Killer primeren er ditt ultimate våpen i kampen mot blank hud! Påfør den under din yndlingsfoundation for en frisk, flott og fantastisk matt look, som varer og varer. Du kan også bruke den alene for en naturlig look uten blank hud. Nyx anbefaler videre å påføre en lett til middels dekkende foundation, og en brozer med lysende egenskaper på kinnbenene og nesen for å tilføre varme i ansiktet. 

Den ulitmate fargepaletten for eye-candy! I Professional Ultimate Shadow Paletten til NYX finner du 16 høyintensive øyenskygger i regnbue-inspirerte farger. Fang alles oppmerksomhet med fantastiske farger. Start med en øyenskyggebase som får pigmentene til å vare lenger og være mer intens. Lek deretter med to øyenskygger av samme fargefamilie og påfør den mørkeste mot innerste del av øyelokket og grader med den lysere fargen utover. Fullfør looket med en flytende eyeliner som gjerne går ut over vippekanten. Bonuspoeng for bruk av en farget eyeliner!

Gi leppene langvarig solkysset matt finish med NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream. Lip Creamen får leppene til å se fyldigere, mykere og vakrere ut, er silkeglatt å påføre og er behagelig å ha på. For best resultat anbefaler vi å først bruke en leppeskrubb for å gjøre leppene myke og glatte. Påfør så en leppestift med fuktighet og fin farge. Avslutt med et strøk av lip polish for den ekstra glans!

Max Factor 

Max Factor har noen av Norges mest kjøpte leppeprodukter og viser frem sine sommerfavoritter!

Colour Elixir Lip Cushion er et 2-i-1 produkt som utviklet er for enhver anledning! Her får du både pleie og fresh farge til leppene. Med den presis applikator kan du enkelt tilføre leppene dine en ’fuktighetsgivende fargebehandling’ hver dag! Lipglossen er beriket med ‘skin-loving’ ingredienser som pleiende oljer, vitamin E og antioksidanter. Velg mellom 7 lekre fager. 

Colour Elixir Lipstick tilfører leppene fuktighet og pleie fra det øyeblikket du tar den på, og mykgjør leppene dine dag for dag. Colour Elixir får leppefargen mer til sin rett etter hvert som den brukes jevnlig. Hvis du vet om du har varm eller kald undertone i huden, kan du velge leppestift nyanse etter det - velg en leppestift med blå undertone dersom du har kald hudtone og leppestift med gul undertone dersom du har varm hudtone. Husk at leppestift med mye blått i gjør tennene hvitere, og motsatt når det er mye gult i.

Med den geniale mascaraen Max Factor Masterpiece Max Mascara får du et stilrent, voluminøst uttrykk helt uten klumper. Den bestselgende mascaraen er myk og enkel å påføre, og gjør det enkelt å definere vippene, gir fyldige vipper og et naturlig volum. Kjør et enkelt uttrykk i sommer med kun mascara og farge på leppene, og du er klar for en dag ute! 

IsaDora

Møt sommeren med de nydeligste fargene til lepper og negler med Summer Lips & Nails kolleksjonen fra IsaDora. Delikate rosatoner går aldri av moten, og er superlekkert til solbrun hud.

Perfect Lipliner. Noen mener at hemmeligheten bak en skuddsikker leppe er liplineren. Den myke og kremede liplineren omrisser og konturerer leppene dine mykt og sikrer en langvarig leppe-look, som ikke sklir ut eller klumper seg. Med naturlige, pleiende ingredienser, som bomullsfrø og jojobaolje, dekker den godt og gir en myk og presis applikasjon. Du kan også fylle leppene helt med liplineren, elle bruke en leppestift som Perfect Moisture Lipstick,for å få en mer glossy finish.

Wonder Nail neglelakkene er perfekte å bruke hver for seg, men også om du vil kjøre pop-sicle trenden og ha en farge på hver finger. Neglelakken er hurtigtørkende og gir langvarig hold, og har en ekstra bred børste for et stripefritt resultat og enkel påføring. Bruk Rock Base Nail Hardener & Ridge Filler under neglelakken for et ekstra langvarig resultat og sterkere negler.

Build-Up Mascara Extra Volume Waterproof. Unngå rennende pandaøyne med en 100% vannfast volummascara. Dens elastiske tekstur lar deg påføre lag på lag med produkt for å oppnå ønsket effekt. En perfekt mascara for all slags vær, eller for deg som ønsker å se ekstra smashing ut ved bassengkanten.