Tre favoritter som gir glød til sommerfesten

Inspiration

Tørr hud

Få gløden på plass til sommerfesten med disse unike produktene fra Jane Iredale

Se alle produkter fra Jane Iredale her. 

1. Illuminating Glow Face Primer
Fuktighetsgivende primere har lenge vært en go-to for den glødende, dewy og friske makeuplooken vi drømmer om om sommeren. Men visste du at du en lysreflekterende primer ikke bare gir en ekstra, vedvarende glød, men også gir en optisk illusjon som jevner ut huden? Både nupper, kvisearr og fine linjer blir nærmest visket vekk når fine mineraler reflekterer lyset i ulike retninger!

Derfor bøyer vi oss i stjernestøvet for nyheten fra jane iredale: Illuminating Glow Face Primer. Denne primeren har det beste fra to verdener for den ultimate gløden: dyptvirkende fuktighet fra hyaluronsyre og lysreflekterende mica-mineraler som gir en jevn glød og en soft-focus finish!

2. Glow Time Blush & Highlighter Stick
Kremprodukter med farge og subtile skimmertoner er også en favoritt for den naturlige, freshe sommergløden – og hva er vel lettere å bruke enn en stick? De nye Glow Time Blush & Highlighter Stickene fra jane iredale er superlette å påføre og har god glid, noe som gir et naturlig resultat.

Fargene er enkle og bruke og det finnes noe for alle – for eksempel elsker vi highlighteren Solstice som er en universalhighlighter som passer alt fra den lyseste til den dypeste hudtonen! Blushen Glorious er også en storfavoritt da den kan brukes som både blush, bronzer og contouring.
 

Tips: kombinasjonen av jojobafrøolje og hudpleiende mineraler i disse stickene gjør at blushene er supre å bruke også som leppefarge! Påfør på leppene med fingertuppen og la den trekke inn i noen sekunder – da vil ingrediensene «smelte» inn i huden slik at fargen sitter godt og lenge!

3. Moonglow Bronzer
Visste du at en god bronzer er det perfekte multiprodukt? Vi sverger til en bronzer med finknust skimmer som gir en subtil og jevn glød. Derfor elsker vi Moonglow Bronzer fra jane iredale – denne flerfargede bronzeren har gyldne toner som passer perfekt til en sommerbrun hud og gir akkurat den naturlige finishen vi elsker. Det at det er flere farger i den gjør at den kan brukes til contouring, higlighter og øyenskygge og til og med eyeliner!

Slik kan du legge bronzeren som øyenskygge og eyeliner:
Legg en av de lysere tonene i bronzeren over hele lokket som en base. Fortsett med en av de mørkere tonene ytterst på øyelokket og i globallinjen for å gi dybde til øynene. For å legge eyeliner med bronzer eller øyenskygge kan du spraye litt fuktighetsspray på en skarp kost, for så å påføre godt med en av de mørke tonene langs vippekanten. Visste du at en soft, subtil eyeliner kan få vippene dine til å se mer fyldigere ut, og at dette nesten er viktigere enn mascara?

 

Voilà – gløden er på plass og sommerfesten kan bare begynne!