The Ordinary Guide

04.04.2023 22:00:00
Guide

The Ordinary Guide


The Ordinary er et merke som har vunnet mange hjerter på grunn av deres effektive ingredienser og rimelige priser. Produktene deres er populære blant mange hudpleieentusiaster og skjønnhetsbloggere. For å hjelpe deg med å finne de rette produktene for din hud, samt informasjon om hvordan du skal bruke dem har vi satt sammen en guide! Med denne guiden kan du lett velge produktene som passer best for din hud og få mest mulig ut av dem!

Tørr hud 
En tørr hud har problemer med å opprettholde riktig fuktighetsbalanse. Dette kan føre til at huden føles stram etter rengjøring, og at man generelt føler seg tørr i ansiktet. Derfor er det viktig å tilføre fuktighet og beskyttelse til huden. Det kan være lurt å investere i en god dagkrem, et fuktighetsgivende serum, og å bruke ansiktsmaske minst to ganger i uken. En god dagkrem å prøve kan være Natural Moisturizing Factors + HA.

 

Sensitiv hud
Sensitiv hud er en type hud som lett blir irritert og rød. Det kan være preget av en tynn hudstruktur, en følelse av stramhet eller synlige overfladiske blodkar. For å ta vare på en sensitiv hud, er det viktig å velge produkter som inneholder ingredienser som beroliger og pleier huden. Det er også viktig å unngå produkter som øker blodsirkulasjonen, da dette kan føre til enda mer irritasjon. En god olje for sensitiv hud kan være blant annet 100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil, da det inneholder nærende og beroligende ingredienser.

 

Fet og uren hud
Fet hud kan kjennes igjen ved at den ofte blir blank, fet og har lett forstørrede porer. Selv om det kan være fristende å unngå fuktighetsgivende produkter for å redusere glansen, er det viktig å fukte fet hud for å unngå at den overproduserer fett. En god ingrediens å se etter i hudpleieprodukter for fet hud er niacinamid (vitamin B3). The Ordinary har et produkt som heter Niacinamide 10% + Zinc 1% som inneholder niacinamid og sink, som kan hjelpe til å redusere glans og forstørrede porer.

 

Moden hud
Moden hud trenger ofte ekstra pleie for å se og føles frisk og ungdommelig. Det kan være lurt å bruke produkter som fyller ut huden og gir en jevnere hudtone. En god investering for moden hud kan være et serum som beskytter mot ytre belastninger og gir en jevnere hudtone. En populær og anbefalt serum for moden hud fra The Ordinary er Buffet, dette produktet inneholder en kombinasjon av ingredienser som kan hjelpe til å forbedre hudens utseende og følelse.

 

Mer glød!

Enhver som ønsker å fremheve sin naturlige skjønnhet ønsker glans og glød i huden. For å oppnå dette, kan en investering i produkter med vitamin C og hyaluronsyre være nyttig. Vitamin C bidrar til å redusere synligheten av linjer og rynker, mens hyaluronsyre hjelper med å holde huden hydrert. En ansiktsmaske med disse ingrediensene en gang i uken kan gi huden mer energi og glød. Hyaluronsyre 2% + B5 er et spesielt godt valg for å oppnå en strålende hud.

 

 

Hud med pigmenteringer

Pigmentflekker kan være et problem for mange, og kan være forårsaket av en rekke faktorer, som overdreven soleksponering, hormonelle årsaker eller aldring. For å bekjempe disse flekkene, kan det være lurt å investere i hudpleieprodukter som har en lysgivende effekt og jevner ut hudtonen. Det er også viktig å ikke glemme å bruke solkrem for å beskytte huden mot fremtidige pigmentflekker.

 

Et multifunksjonelt produkt som Azelaic Acid Suspension 10% kan være et godt valg for å bekjempe pigmentflekker.

 

 

Håper denne guiden kunne hjelpe deg med å finne de produktene som passer best til din hud!

Oppdag mer

Hudpleie