Tips fra Tomas Erdis og Jane Iredale

01.04.2022 22:00:00
Inspiration

Tips fra Tomas Erdis

Steg for steg med en av Norges mest anerkjente makeupartister

Her viser Tomas Erdis deg hvordan du legger en enkel, men glødende og vakker hverdagslook. Her er det mange gode tips å hente, teknikker å imitere og resultater å la seg inspirere av!

PRIMER

Noe av det viktigste du gjør for et naturlig resultat som varer! Med primer legger du et godt grunnlag for makeupen din, og derfor er det viktig å ikke glemme dette steget i din makeuprutine. 

CONCEALER

Tomas' must-have i makeupkofferten - Enlighten Concealer! Slik korrigerer du enkelt mørke ringer, røde flekker og lignende uten for mye produkt. 

FOUNDATION

Legg en hudpleiende base som smelter inn i huden. Her bruker Tomas Beyond Matte Liquid Foundation for å jevne hudtonen og gi en silkemyk finish!

LØSPUDDER

Sett basen og jevn ut hudtonen ytterligere med bestselgeren Amazing Base. Sammen med fuktsprayen Pommisst gir pudderet en jevn glød og sikrer at looken sitter hele dagen. 

BRONZER

Peaches & Cream Bronzer er Tomas' go-to for en jevn, fin glød. Dette multiproduktet sveipes over og brukes som både blush, highlighter og contour! 

BRYN

Naturlige, men fyldige og pene bryn kan virke som en kunst, men Tomas viser deg hvordan! Her brukes PureBrow Brow Gel og Eyebrow Pencil.

EYELINER

Marker øynene og gi dem dybde på en subtil måte med denne eyeliner-teknikken! Tomas forteller deg hvorfor en enkel eyeliner løfter looken, og hvordan du enkelt kan tilpasse den med en Eye Pencil

MASCARA

Ta vare på vippene og gi øyene et løft samtidig! Slik får du lange, naturlige og fyldige vipper, og Tomas gir deg triksene for å unngå søl. Tomas bruker her en mascara primer og Jane Iredales mascara

LEPPER

Vi elsker denne bærfargen og ikke minst hvor fuktighetsgivende den er! Se hvordan Tomas legger en subtil, men fresh leppelook