Tips og triks til ny bruk av hudpleieproduktene fra koreanske Klairs

Inspiration

Produktene fra Klairs er av høy kvalitet til en god pris. De koreanske hudpleieproduktene er ikke testet på dyr og inneholder kun nødvendige ingredienser som er nøye vurdert av dermatologer. Klairs produkter vil ikke irritere huden og anbefales derfor til deg med sensitiv hud. Her får du tipsene som gir nye bruksområder til dine Klairs-favoritter.

Lag din egen ansiktsmaske

Er du tom for ansiktsmaske av papir? Lag din egen maske med en god toner og Klairs Toner Mate 2-in-1 Cotton pad.  Det er veldig enkel. Start med å dynke 4-6 Klairs pads med en god toner som Klairs Supple Preparation Facial Toner og fordel padsene over ansiktet, la den virke i 15-20 minutter.

Forebygg mørke ringer og poser under øynene

Få bukt med mørke ringer under øynene ved å blande like stor mengde toner og serum, Midnight Blue Youth Activating Drop. Klipp opp et par myke bomullspads i to og dynk de i blandingen. Legg så disse under øynene i 10-15 min. Voila, så har du gjort underverker mot de mørke ringene.

 

7 lags toner

Det siste nye innen hudpleie i Sør-Korea er 7-lags toner. Etter rens påfører du toner 7 ganger mens du lar toneren trekke inn mellom lagene. Hvis du er plaget av ekstra tørr hud er dette verdt et forsøk og er perfekt mot tørr vinterhud. Resultatet er en myk hud som stråler.

Bland inn C-vitamin i din dagkrem

Bland et par dråper Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop i fuktighetskremen din for en friskere hud. Du kan fint bruke C-vitamin serum på dagtid, så lenge du påfører solkrem utenpå. C-vitamin serum gjør underverker for ansiktet, men visste du at du også kan bruke serumet på hals, bryst og hender? Dette er områder som ofte er utsatt for sol og dermed også eksponert for solskader og du får fine linjer.

Tynn ut ansiktsskrubben med toner eller vann

Hudpleiere anbefaler å peele huden 1-2 ganger i uken. Da fjerner du døde hudceller og resultatet er en frisk glød, rene porer og tilført fuktighet. Dersom du ønsker en mildere eksfoliering, i tillegg til at den varer lenger, kan du tynne Klairs Gentle Black Sugar Facial Polish ut med vann, toner eller olje. Husk å skrubbe forsiktig og unngå hard skrubbing rundt øyene, der du gjerne har ekstra skjør hud.

BB-krem i pute

Klairs Mochi BB cushion er relativt nytt på det norske markedet. Produktet påføres ved å presse den medfølgende puten ned i beholderen med produktet, og vent deretter til BB-kremen har trukket inn. Hvis du ønsker et matt resultat snur du puten i beholderen med en pinsett eller fingrene. Sjekk resultatet i speilet på lokket. Produktet er praktisk å ha med seg i vesken for en liten touch-up i løpet av dagen.

 

Hva er bra med bomulls-pads?

Ikke alle bruker bomullspads når de påfører toner, og tro det eller ei, valg av pads kan utgjøre en forskjell. Klairs Cotton pads er to ulike typer i en og samme eske, der den ene er litt grov og tynn og ideell på kvelden når du skal fjerne sminkerestene. Den rue overflaten vil gi deg en mild peeling, mens den myke padsen egner seg for å trykke mot ansiktet. Pads fra Klairs vil ikke suge til seg unødvendige mengder toner, men gir alt videre til huden. Trolig vil du oppleve å bruke mindre produkter med dine nye pads.

 

Unngå uren hud på ryggen

Hele 85% av unge mennesker i alderen 12-24 årer får kviser. Spesielt sommerstid vil kroppen produsere mer olje og svette, og man blir ekstra utsatt. Resultatet kan bli til kviser på kroppen. Eksponering for sol gjør at huden skiller ut døde hudceller som legger seg som et lokk på huden. I tillegg vil en høy luftfuktighet kunne øke talgproduksjonen og føre til fet hud. Akne på ryggen og brystet er et resultat av at porene tettes og talgkjertelen blir betent. Vi anbefaler å bruke en lett solkrem og en dusjsåpe uten olje som Manuka Honey & Cocho. I tillegg bør du unngå å sole deg for mye, og i så fall bruk solkrem konsekvent under soling, og dusj kort tid etter at du har svettet.