Våre beste julegavetips

29.10.2021 22:00:00
Inspiration

Våre beste julegavetips

Det er ikke alltid like lett å vite hva du skal gi i julegave til de du er glad i, men fortvil ikke, vi er her for å hjelpe! Her har vi nemlig samlet de beste julegavetipsene vi har, for folk i alle aldre. Klikk julegavene rett hjem, uten mas og tjas, og la heller julefreden senke seg over deg. Enklere blir det vel ikke? 

 

Julegave til mamma 

Er det én vi gjerne vil vise at vi setter pris på, så er det vel mamma? Vi har gaver som gir en følelse av luksus og velvære, som både ser og føles vidunderlige ut. Hva med en parfyme som dufter herlig, et smykke som varer for alltid eller et deilig sett med hudpleie fra eksklusive Estée Lauder

Julegave til pappa

Vi liker å gi gaver man faktisk har bruk for. Samtidig skal det selvfølgelig føles litt stas. Derfor har vi valgt ut kortholderen fra Exentri som en gavefavoritt. Den er både praktisk, stilig og nyttig. Vi synes også pappa fortjener å føle seg bra, og tenker at et hudpleiesett fra Medik8 er midt i blinken. Her får han to gode serum og en mykgjørende fuktighetskrem. Ønsker du å kjøre det helt safe har vi også mange flott sokker fra merker som Happy Socks, som er både komfortable og fargerike. 

Julegave til venninnen

Butikken vår bugner over av fine gaver, og når det gjelder venninnegaver blir det nesten vanskelig å velge hva man skal gå for. Er venninnen din en parfymefantast, sminketilhenger eller foretrekker hun en deilig bodylotion? Hos oss finner du også duftlys som sprer en god stemning i hjemmet, eller luksuriøse håndkremer og håndsåper.  

Julegave til kjæresten

Uansett om du skal kjøpe gave til hun, ham eller hen, har vi gaver som kjæresten din kommer til å sette pris på. Med parfymen The One fra Dolce & Gabbana levner du liten til om hvem som er din utvalgte. En lekker veske går aldri av moten, og er en julegave man kan bruke i årevis. Hos oss finner du kvalitetsvesker fra skandinaviske merker som Markberg og Adax. Et fint smykke eller en stilren klokke viser også at du er glad i din kjære.

Julegave til bror og søster

Hva med å gi søsknene dine noe de både trenger og synes er moro å få i år? Vi har mange praktiske toalettmapper i flott design. En perfekt gave som garantert slår an er å kjøpe den som passer nettopp din bror eller søster best, og fylle den med herlige skjønnhetsprodukter! Hva med en lipgloss, en håndkrem og en øyeskyggepalett til søsteren som liker å pynte seg? Eller en hårvoks, fuktighetskrem til ansiktet og en deodorant til broren som liker å føle seg bra? Vil du gjøre det enkelt har vi også et stort utvalg av boxere, som alltid er en sikker gavevinner. 

Julegave til besteforeldre

Besteforeldre er kanskje noen av dem man umiddelbart tenker det er vanskelig å kjøpe julegave til. Ofte har de alt, og ønsker seg ikke stort. Men her på Blush finner du gaver som de garantert får bruk for. Vi foreslår en velduftende håndsåpe som gir masse velvære, en deilig bodylotion som gir fukt til huden eller et fint duflys som sprer god stemning hjemme. 

Lykke til med julegavehandelen, og riktig god jul fra oss i Blush!