Vårdufter

08.07.2021 22:00:00
Inspiration

Vårdufter

Det lukter vår. Strikkegensere og vintersko byttes ut til fordel for tynne jakker og lette tøysko, og vi rydder plass til de vidunderlige vårnyhetene som står for døren!

Se våre 20 parfymefavoritter!

Med våren kommer også forelskelsen. Flere av nyhetene som lanseres nå tydeliggjør dette, og har dufter for både han og henne. Zadig&Voltaire er et nyere designmerke som river ned skiller mellom glam og rock, streatwear og high fashion, mellom ham og henne. This is love, er navnet på den nye duolanseringen.  Regnbuens fargesymbolikk handler om inkludering, omfavnelse, kjærlighet og lidenskap. Flakong og ingredienser smelter sammen av fiol, vanilje, appelsinblomst, lær og sandeltre. Parfymeduoen er for to mennesker som elsker og beundrer hverandre.

Dolce & Gabbana har også en eksklusiv duo. Duoen fra dette store designhuset har flakonger i dyp svart farge, mystisk og sensuelt. The Only One Intense, for ham og henne. Dette er dufter fulle av sensualitet og forførelse. Som to motpoler dras de mot hverandre; hennes duft er lett og feminin med appelsinblomst og neroli, hans har en magnetisk tiltrekning med tre, sort skinn og vanilje.

I et hav av dufter, kan vi også anbefale noen av disse friske vårduftene

Et trykk av Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight gjør at du får følelsen av at det er vår i luften. Parfymen er lett og delikat, så friskt og yndig - som de fineste vårtegn. Duften har noter med fiolblader, roseblader, rose og delikat hvit ren musk. Moderne og ny, feminin med vårlig ungdommelig energi.

Bad Boy Le Perfume fra Carolina Herrera redefinerer den ikoniske Bad Boy duften med en elektrifiserende ny formula som er dristigere enn noen gang før. Flakongen er spennende og som et lynnedslag passer den perfekt for den moderne mannens dristige natur.

Det stråler også av gullflakongen til Oscar De La Renta, Bella Essence. Vakker både utenpå og inni, en skinnende florientalsk duft med lysende toppnoter og kremet sensuell undertone.

Hos Blush denne våren inkluderer vi også Hugo Boss Alive EDP som inviterer deg til å leve livet til det fulle og finne din egen vei! Noter av glitrende eple og plomme utstråler optimisme, og et blomstrende hjerte av jasmin løfter frem den feminine siden. Trenoter og vanilje skaper kontrast og tilfører trygghet og selvtillit – alt du ønsker deg til den perfekte sommeren!

Vårduoene som utfyller hverandre

En annen vårduo får vi også fra det elegante motehuset Narciso Rodriguez. Frisk rosa flakong til henne møter en kjølig klar blå flakong til ham. For Her Musc Florale og For Him Bleu Noir Extreme. For Her og For Him er linjen som er ytterst elegant, sublim, sødmefull femininitet, sterk maskulinitet. Den nye Bleu Noir Extreme har en ny friskhet som varter opp den yndige Fleur Musc Florale. Nye lettere dufter med rose, basilikum og mandarin, og som alltid finner vi signaturingrediensen musk i hjertenoten.

Versace har en fantastisk duo for han & henne. Versace Eros for han oser kjærlighet, overflod og provokasjon. Den herlige, sommerlige duften Dylan Turquoise for henne vekker minner om sand mellom tærne og turkist vann. Sitron og mandarin fra Sicilia gir en frisk og energisk åpning av duften, og gjør at du drømmer deg bort til hvite sandstrender året rundt.

Flere sommerlige favoritter

Calvin Klein CK Everyone EDT er duften for alle og enhver! Unisex-duften er frisk, moderne og livlig og er en ny versjon av den rene og velkjente CK One-duften, designet for å kunne bli brukt av alle. Beriket med deilig grønn te og citrus, gir denne deg den friske etterlengtede følelsen av sommer.

CK One Summer Limited Edition er en frisk og lett duft perfekt for sommeren! Notene havsalt og ingefærrot gjør duften syrlig og varm. Flakongen er designet av kunstneren Joe Cruz med hans morsomme, kjærlige og fargerike signatur, og du kan klistre på lekene klistremerker for å gjøre flakongen til din egen!

Er du en av de som sverger til Juicy Couture sine god-dufter er virkelig nyheten Viva La Juicy Le Bubbly noe for deg! Gjør enhver kveld hjemme til en uforglemmelig kveld! Parfymen tar deg med til festen der stemningen bobler over, musikken popper og konfettien glitrer. Denne parfymen sprudler som champagne med noter av røde bær og søt sjasmin. Boblende og lett som rosa champagne; denne parfymen er glitter og glamour på flaske. Her får du myke notene som treffer nesen først er en forfriskende blanding av rosa bær, blodappelsin, mandarin og rosa freesia. 

Viva La Juicy er for deg som ikke får nok av couture. Denne duften er for Juicy-kvinner som vil ha både i pose og sekk! Her kombineres det med ville bær og mandarin, kaprifolium, gardenia og herlig sjasmin. Duften fåes i en sexy glassflakong med gullfargede Juicy-vedheng og en vakker fuksiafarget sløyfe.

Årets vårnyhet Eau So Fresh Spring fra Marc Jacobs er frisk, oppløftende og levende. Her får du en ny og strålende duft kledd i grønt og rosa. Daisy Spring Limited Edition er spennende fortolkning av den klassiske Daisy duften Eau So Fresh EDT og blomstrer både med flakongen og duften. 

Ønsker du en mer leken og eventyrlysten variant er Marc Jacobs Perfect noe for deg! Perfect er en leken parfyme som feirer optimisme, aksept og originalitet. Duften er inspirert av Marc Jacobs’ mantra "jeg er perfekt som jeg er", og det å omfavne og uttrykke sitt ekte jeg, noe vi også syns er svært viktig! 

Michael Kors Wonderlust EDP er eksotisk og varm, og tar deg rett tilbake til late dager på stranden med et hint av luksus! Med noter av mandelmelk, bergamot og sandeltre er dette en uimotståelig duft som passer perfekt til sommer og sol.

Ønsker du en mer moden, men samtidig vårlig duft, bør du prøve White Tea Mandarin Blossom fra Elizabeth Arden. Denne herlige duften skaper en følelse av lykke og energi! Her får du toppnoter som åpner med mandarin, bergamott sitron og eksotiske frukter, og bringer frem den indre gløden i deg.