Våre populære hårkurer

Inspiration

Håret blir utsatt for mange prøvelser gjennom diverse behandlinger, styling og vær og vind. Med riktig hårpleie vil ditt hår se sunnere ut lenger. Vi har et stort utvalg hårkurer som reparerer skadet og slitt hår. Vanskelig å velge? Les om våre mest populære hårkurer i denne artikkelen.

Rekkefølgen

De fleste vet at du skal bruke balsam etter sjampo. Men visste du at du skal bruke balsam etter hårkur? Dette er for å lukke skjellagene i håret. Kort fortalt åpner sjampoen hårets skjellag og gjør det klart for rengjøring. Hårkuren tilfører pleiende ingredienser og balsamen lukker håret slik at beholder de gode ingrediensene i håret lenger.

 

Populært fra Olaplex

Et av våre mest solgte hårpleieprodukter er også relativt nytt på markedet og heter Olaplex, dette er et varemerke som jobber på en ny og annerledes måte enn tradisjonelle hårkurer. Produktene inneholder hverken silikon eller sulfater, og brukes også i salong som pleie under kjemiske behandlinger.

Olaplex No3 er en etterbehandling som jobber innefra med hårets kjemiske bindinger og reparer disse. Produktet skal virke før du bruker sjampo og balsam, og må gjerne være i håret over natten. Vår populære Olaplex No3 Hair Protector er spesielt utviklet for å pleie flokete og behandlet hår og gjerne også extensions. – Olaplex får gode anbefalinger av våre kunder.

 

Bestselger som ikke skal skylles vekk

Redken Extreme Anti Snap er også en favoritt for mange blant pleieproduktene og skal ikke skylles ut.  Leave-in kuren inneholder ceramider og proteiner som gjenoppbygger håret uten å tynge. Spesielt egnet for fint og stripet eller bleket hår som ofte blir tungt av annen hårpleie. I tillegg virker den varmebeskyttende dersom du er ivrig med rettetangen og andre varmeprodukter. Produktet får meget gode skussmål fra våre kunder:

Nina: «Jeg er veldig fornøyd med denne. Har slitt med tørt hår og frizz lenge, men denne gjør at håret ser og føles sunnere ut. En liten mengde går også lang veg. Lukter ikke så mye, men godt.»

Påfør extreme antisnap i nyvasket hår og gjerne etter sjamponering og med balsam fra samme serie, nemlig Redken Extreme shampoo og Redken Extreme Conditioner.

 

Veldig mange liker Kérastase

 

Kérastase har mange produkter på vår topp 10-liste. Kérastase har som visjon å gjøre hårpleie personlig og har med dette en bred serie av produkter slik at du finner din match.

På blush.no er det spesielt Kérastase Resistance-serien som utpeker seg blant våre mest solgte. I denne serien finner du Kérastase Resistance Masque, Cimente Thermique, Ciment Anti-Usure og Serum Therapiste. Felles for disse er gode virkestoffer som pleier kjemisk behandlet hår. Kérastase reparerer ødelagte hårfibre etter bleking, og styrker hår som er utsatt for varme for å hindre at det brekker. I tillegg får produktene toppscore av våre kunder.

Alexandra: «Sensasjonelt bra for tykke hårstrå. Gjenoppretter fasthet og gjør håret ditt mer behagelig å ta på.»