Vårkolleksjon sminke

30.08.2021 22:00:00
Inspiration

Vårkolleksjon sminke

Vi digger sminke, og en av de bedre tingene med våren er at sminkekolleksjonene bringer frem freshe, fargerike toner og farger. Det skal se naturlig ut, det skal være friskt og litt ekstra shimmer er bare positivt! Her ser du en smakebit av de mange nyhetene vi har fått inn.

Primer

Våren og sommeren er tiden for å skinne litt ekstra i solen. Dette kan enkelt gjøres ved å starte med en base som den nye NYX Professional Makeup High Glass Primer, for en strålende look hele dagen. Formelen er beriket med lysreflekterende perlemor for å skape en illusjon av transparent glasslignende hud, og gir samtidig en vakker glød. Primeren kan brukes alene eller under foundation slik at foundationen holder bedre. 

Glo Skin Beauty Illuminating Primer har en lett lysreflekterende formula som jevner ut fine linjer og får huden til å fremstå mer frisk, opplyst, sunn og strålende. Primeren passer for alle hudtyper, og kan legges før foundation eller blandes sammen med flytende foundation. Lek litt og påfør gjerne på toppen av kinnbena for en naturlig og frisk highlight.

Har du uønskede fargetoner i huden, kan en fargekorrigerende concealer gjøre underverker. L'Oréal Paris Infaillible More Than Corrector dekker og nøytraliserer huden og kommer i to farger. Grønn nøytraliserer rødhet forårsaket av ujevnheter og skjolder, og anbefales til hud som har kalde undertoner med rosa, lyserødt eller blått skjær. Lavendelfargen gir liv til en trist og livløs hudtone.

Concealer

Har du mørke ringer under øynene, eller områder du ønsker å dekke litt ekstra gir barePRO 16-Hour Full Coverage Concealer deg16-timers holdbarhet med høy dekkevne. Den ultra-kremete, høypigmenterte concealeren fra bareMinerals gjør det enkelt å påføre på de områdene og urenhetene du ønsker, uten at den legger seg i fine linjer.

Foundation

Ønsker du en ultralett foundation kan vi anbefale Clarins Milky Boost Foundation. Kremen er hvit ved påføring, men ved berøring med huden forvandles den til en tekstur som smelter inn. Den jevner ut hudtonen, og du vil føle deg frisk, samt at du får en fin glød. Kremen kommer i 5 ulike nyanser.

Med en vannfast foundation kan du nyte alle fordelene med maksimal matt dekkevne som holder hele dagen. L'Oréal Paris Infaillible 24H Matte Cover Foundation føles lett på huden, tåler svette og gir et naturlig resultat. 

Ser du etter en foundation som dekker uregelmessigheter og gir en jevnere hudtone, er Maybelline Dream Radiant Liquid Hydrating Foundation noe for deg. En fuktighetsgivende foundation med strålende medium dekkevne og hudpleiefordeler. Denne lette foundation, som er beriket med hyaluronsyre og kollagen, fukter huden og gir en naturlig look. Foundationen gir opptil 12 timers fukt samtidig som huden føles myk og ser jevn ut.

Ser du etter noe med litt lettere dekk, har BB cream sine fordeler. Jane Iredale Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream SPF25 er en godt dekkende foundation som minimerer porer, jevner hudtonen og gir en fin glød til huden. BB kremen har også msolfaktor 25 og er vannresistent i opptil 40 minutter.

Blush

Hva er vel ikke vår og sommer uten roser i kinnene? Clarins Joli Blush Long-hold Colour & Glow kommer i 6 friske nyanser som passer alle hudtoner, fra matt fersken til sprudlende fikenrosa. Etuiet gjør den lett å ta med i vesken som on-the-go, og du får også med en liten kost som gjør påføringen lett som en lek.

Anastasia Blush Trio er en eksklusiv, høypigmentert pudderrouge med tre nyanser, som gir huden en vakker farge og glød som ikke forsvinner. Trioen er lett å jobbe med og du kan bruke nyansene hver for seg, eller blande dem ettersom hvilket resultat du ønsker. 

Highlighter

Fremhev dine beste trekk med fantastisk glassaktig glød, med den nye NYX Professional Makeup High Glass Illuminating Powder. Pudderet er presset, fylt med strålende perlemor som fanger, reflekterer og bryter det naturlige lyset for en multidimensjonal og glasslignende effekt. Her kan du fremheve ansiktstrekkene dine og booste gløden. Velg mellom tre nyanser (lysmedium og mørk) som vakkert komplementerer ulike hudtoner.

Youngblood Light Reflecting Highlighters er laget med diamantpulver slik at den fanger opp lyset og fremhever din beste side. Highlighteren gir en silkemyk struktur, er enkel å påføre, og gir en strålende sunn glød. Produktet er beregnet for alle hudtyper, og er formulert med 100% rene mineraler som ikke tetter porer eller forårsaker irritasjon mot huden.

Mascara

Du kan gjøre mye med lite, og en frisk, natural look kan du oppnå ved å definere øynene. Maybelline Snapscara Mascara gir vakre, definerte vipper med volum, og mascaraen tas av og på med et snap. Den passer for sensitive øyne, og er velegnet til kontaktlinsebrukere.

Ser du etter en ordentlig 'Bambi-øyne' look, er L'Oréal Paris False Lash Bambi Eye Mascara Extra Black noe for deg. Mascaraen gir en øyeåpnende vippelook med bambiøyne-effekt. Børsten er enkel å bruke for å skape pent buede vipper med volum, lengde og løft.

Vannfast? Har du planer om å hoppe i det kalde vannet snart, eller trener du mye er Clarins Wonder Perfect 4D Vannfast Mascara perfekt for deg. Svette, regn, nys og løk vil ikke gi deg pandaøyne når du er beskyttet av denne nyheten fra Clarins! Den er lett å ta av, samtidig som den skåner vippene dine.

Eyeliner

Ønsker man å markere øynene med en eyeliner, kan det være vanskelig å vite hvilken man skal velge. Sensai Lasting Eyeliner Pencil er long-lasting, og gel eyeliner-blyanten gir deg en god og enkel påføring på øyenlokket. Definerer øynene med en myk, jevn, intens og langvarig farge.

Elsker du å få inspo til en superfin vinge? Ikke nøy deg med bare å “like” alle dine favoritter på sosiale medier, men tegn dem selv med NYX Professional Makeup Epic Ink Liner. Denne intenst pigmenterte, vannfaste eyelineren har en tynn og fleksibel tupp som enkelt lar deg skape flytende linjer. Hvert strøk flyter utrolig fint for en definert finish og du kan kontrollere tykkelsen på streken ved å presse forsiktig på pennen. Fin og naturlig eller bred og modig – du bestemmer hvilken look du vil ha!

Øyenskygge

I vår og sommermånedene skifter man gjerne litt farger på make-up'en, blant annet på øyenskyggen. Lysere, lettere farger som gjør at øyene skinner i kapp med sola. Sensai Eye Colour Palette er inspirert av de 4 japanske sesongene, og de 4 forskjellige beige-brune tonene er nøye designet for å matche ditt behov. Den nøytrale basen kan kombineres i utallige kombinasjoner av matte eller glitrende nyanser. De 4 palettene finner du her; VårSommerHøst og Vinter

Vis frem dine farger med den nye NYX Professional Makeup Matchy Matchy Monocromatic Palette. Hver av de nøye sammensatte kolleksjonene består av en en praktfull fargekombinasjon og et utvalg av forskjelige finisher og du kan velge mellom palettene Berry MauveMelon eller Taupe for å skape din helt egen look. Skap balanse, gjør trekkene dine myke som en proff ved å bruke en palett som vakkert komplementerer hudtonen.

Øyenbryn

Styling av øyebryn? Sensai Styling Eyebrow Pencil er en spesialtilpasset og ovalformet øyenbrynspenn som enkelt lar deg forme brynene slik du ønsker. Den nye blyanten med pudder-konsistens fyller inn brynene og gir deg en naturlig look. Refillen kan du finne her.

Lepper

Sett farge på leppene med Clarins Lip Milky Mousse. Den har en lett og fin farge som med en gang fester seg godt på leppene med en sateng-finish. Lip Milky Mousse har en lett og forfriskende tekstur, som en sky av pisket krem og kommer i 6 ulike nyanser. 

Anastasia Matte Leppestift er en høypigmentert leppestift med silkemyk, ultramatt finish og gir deg en natulig look med fyldige lepper. Leppesiften er vegansk og superenkel å påføre. 

Ser du etter ekstra glans får du nå Clarins Lip Comfort Oil i «Intense». Like behagelig og like pleiende som tidligere, men gir deg også en vakker glans for uimotståelige lepper! Et langvarig resultat som ikke tørker ut leppene.

Neglelakk

Den nydelige 2020 vårkolleksjonen fra Essie gir pastellfargene et friskt pust som får deg i vårstemning. Neglelakken er enkel å påføre, og kommer i fantastiske vårlige farger!