Valentines-dufter til han og henne

Inspiration

Kjærligheten står for tur. Hva er vel ikke bedre gave enn en ny duft til din kjære? Vi har noen fantastiske parfymer til både han og henne som passer perfekt til valentinesday.

Til ham

Versace Eros EdT

Versace Eros er en frisk og maskulin duft for den modige og lidenskapelige mannen; intens, energisk og forførende. Det er en av våre bestselgere og en perfekt duft til for en som ønsker å lukte som en gresk gud! Versace Eros Edt åpner med et friskt innslag av mynte, italiensk sitron og grønt eple. I hjertet finner du aromatiske tonkabønner, amber og vanilje, og basen er komponert av sedertre, vetiver og eikemose.

Karl Lagerfeld New York

Ta med din kjære på en reise til New York! Under sine vanlige reiser til Manhattan elsket Karl Lagerfeld å bo i det pulserende nabolaget Soho. Dette var et sted som påvirket hans arbeid som designer, og hvor kreativiteten blomstret. Like storslått og blendende som New York, frembringer duften øyeblikkelig en følelse av friskhet og energi. Livlige og krydrede noter av lime, basilikum og pepper fremkaller den fantastiske følelsen av å sette sin fot i New York for første gang.

Invictus EdT

Paco Rabanne sin duft Invictus er for den ultimate mannen, den absolutte helten som vil føle seg klar for å erobre verden! Denne sensuelle friske duften setter et modernt preg på maskulinitet. Duften åpner med frisk grapefrukt, laurbærblad og jasmin, den går så over i en treaktig base av guaiactre, patchouli, eikemose og ambra.

Dolce&Gabbana The One for men Gold

The One Gold hyller mannen med sin magnetiske tiltrekningskraft. En ekte gentleman, selvsikker i egen eleganse og sin unike stil. I toppnoten finner vi en energisk kombinasjon av fruktig italiensk bergamott, og syrlig blodappelsin.  Denne energiske kombinasjonen møter hjertet av duften med aromatiske noter av muskatsalvie og kardemomme. Mystisk patchouli og amber i bunnen gir duften et intenst og maskulint preg.

Til henne

Boucheron Serpent Boheme

Slagen er en ikonisk figur av Boucheron, full av symboler og historie. Den er beskyttende, et tegn på kjærlighet og et løfte om lykke. Denne duften er selvet beskrivelsen av en uavhengig, fri og åpen kvinne. Duften åpner med den pikante saftigheten til mandarin og den deilige fruktigheten til solbær. I hjertet finnes feminin rose sammen med hvite noter av sjasmin. Noter av sandeltre, patchouli, musk og rav gir en siste touch og avslutter en elegant, unik og uforglemmelig duft.

Good Girl EdP

Duften Good Girl fra Carolina Herrera er en sensuell og forførerisk duft med en dualitet som representrer den moderne kvinnen. Duften er ultrafeminin, sofistikert og sensuell, men samtidig mektig og uavhengig. De søte og forlokkende egenskapene til jasmin gir Good Girl en lys feminitet. Rik velduftende kakao og berusende tonkabønner uttrykker Good girl's mystiske side, mens mandel og kaffe gir noter av oppkvikkende energi.

Versace Dylan Purple

Du kommer ikke nærmere en duft som passer perfekt til valentines. Versace Dylan Purple er en intens og fargerik duft inspirert av italienske sitrusfrukter og hypnotiske solnedganger. Duften er  friskt og fruktig med sprudlende bergamott blandet med gledelige toner av nyhøstede appelsiner, samt saftige pærer som fremkaller en avhengighetsskapende følelse.

Dolce&Gabbana 3 L'Impératrice

En parfyme som er perfekt til kvinnen som ønsker å være festens midtpunk! Dolce&Gabbana 3 L'Impératrice er en feminin og berusende duft av saftige eksotiske frukter og lyserosa blomster kombinert med en varm og appetittvekkende base av musk. En duft som utstråler energi, karisma og positivitet.

Se hele vårt parfymeutvalg her.