Vegansk og økologisk sminke fra INIKA

Inspiration

Inika gir uttrykket "grønn kosmetikk" ny mening, med stempel som både som økologisk, vegansk og "cruelty-free". Her finner du ingen skjulte eller skadelige ingredienser. Rett og slett sminke som er god både for deg og miljøet vårt!

Det startet i Australia, hvor Inika-grunnlegger Sharon Rechtman lette høyt og lavt etter kosmetikk som både leverer når det gjelder kvalitet og ingredienser. Hun ønsket sminke som var enkel å påføre, ga flott resultat og satt godt – men som ikke inneholdt skadelige kjemikalier, var testet på dyr eller brukte animalske ingredienser i sine produkter. Jakten hennes førte ingen steder, noe som resulterte i at Sharon tok saken i egne hender og skapte Inika sammen med ektemannen Toby.

Går ikke på kompromiss med kvaliteten 

Inika er sminkemerket for deg som både er helse- og kvalitetsbesvisst. Disse produktene tar knekken på myten om at naturlige produkter betyr dårligere fargepigmentering, annerledes tekstur og mindre glamour. Her har du sminke som holder topp kvalitet, selv om den er "grønn". Gjennom grundig utvikling og innovasjon har teamet bak produktene klart å forme hundre prosent naturlig sminke for både ansikt, lepper og øyne. 

Som pioner innen "grønn kosmetikk" er Inika det mest etiske sminkemerket som finnes, og det bevises gjennom de mange sertifiseringene Inika har. Det er intet mindre enn verdens mest sertifiserte makeupmerke, noe som gjør at vi kan bruke produktene med god samvittighet.   

Kjendisenes naturlige favoritt

Inika har et bredt utvalg av produkter og farger, og hos oss i Blush finner du hele sortimentet. Flere kjendiser verden over har lagt sin elsk på det sunne sminkemerket, deriblant Emma Watson, som spesielt har falt for Inikas leppefarger. Hun sverger til Inikas Certified Organic Lipstick, og har denne som en av sine toppvalg innen naturlig sminke. 

Inika Organic er også det første økologiske sminkemerket som har blitt brukt under New York Fashion Week. Under NYFW var det ikke bare en, men to motedesignere, som brukte Inika under sine runway-shows: Chocheng og Jonathan Cohen.