Vita & Wanda - VAAG Mer

Inspiration

En uimotståelig duft

Ser du etter en ny duft som kan gi deg det lille ekstra og hjelpe deg med å skille deg ut i mengden?

Da kan VAAG Mer være akkurat det du trenger. Utviklet av Vita & Wanda i samarbeid med Blush, er denne duften oppfølgeren til den populære VAAG-duften. Med en kombinasjon av søte og forfriskende duftnoter, er VAAG Mer en varm og krydret parfyme med mer holdning og personlighet – perfekt nå når du ønsker å ta mer plass.

VAAG Mer

KJØP HER.png

Denne gangen har vi våget enda Mer!

Dette er en sensuell duft som er perfekt for de som ønsker å uttrykke sin personlighet og utstråling.

Toppnotene av jordbær, pære og bergamott gir en frisk og ungdommelig start på denne duften, mens hjertenotene av honning, sjasmin og rose skaper en sensuell base for duften. Vanilje, musk, benzoin og mose gir en varm og luksuriøs finish som vil få deg til føle deg unik og sofistikert.

Denne kveldssignaturen er perfekt for kvelden, lange partynetter, fredagsmiddagen eller daten (og selvfølgelig når du vil være mer vågal om dagen).

MASHH - En lidenskap for hudpleie og velfortjent hverdagsluksus

 

Ser du etter en enkel måte å kunne gi deg litt  hverdagsluksus? Da bør du sjekke ut MASHH, et hudpleiemerke utviklet av tvillingene Vita og Wanda. Deres lidenskap for hud, glød og egenpleie har ført til at de har utviklet en rekke hudpleieprodukter med aktive og effektive ingredienser. I to år har tvillingene, sammen med et team bestående av dermatologer og kjemister, perfeksjonert sine tre første ansiktsmasker.

MASHH Golden Tan & Glow

En gullfarget ansiktsmaske med selvbrunende effekt kan gi deg en solkysset glød uten å eksponere huden for farlige UV-stråler. Denne masken inneholder en unik blanding av ingredienser, inkludert bringebærfrøolje, kakaosmør, havre og rapsolje, som er kjent for å mykgjøre og styrke hudens naturlige barriere. Gurkemeie, som også er en av ingrediensene, fungerer som en antioksidant og bidrar til å jevne ut hudtonen og gi mer glød.

MASHH Green Refresh & Peel

Denne ansiktsmasken er den perfekte løsningen for en tørr og gusten hud som trenger å bli avkjølt og eksfoliert. Med forfriskende mentol får du en avkjølende effekt som gir huden en forfriskende følelse. Eksfolierende syrer (AHA, PHA og BHA) i masken bidrar til å myke opp og fjerne døde hudceller. Masken inneholder også skrubbepartikler for ekstra peeling som gir deg silkemyk og frisk hud.

 

MASHH Pink Repair Moisture

Denne vakre rosa ansiktsmasken er en kraftpakke av mykgjørende, beroligende og styrkende ingredienser for hudens barriere. Masken inneholder Allantoin som lindrer irritert hud, Pro-vitamin B5 som er fuktbevarende og reparerer barrieren, og Inulin og fruktose som balanserer hudens mikroflora for styrket hud. Masken tilfører rikelig med fuktighet, jevner ut hudtonen og gir en strålende glød. Den renser også dypt og absorberer talg, slik at huden føles ren og frisk etterpå.