VAAG by Vita & Wanda

Nyheter

I fjor utviklet  vi en fantastisk frisk og feminin duft sammen med Vita og Wanda. Den ble utsolgt på bare seks dager og ble raskt en favoritt for mange. Men VAAG er ikke bare en parfyme, den setter også lys på et viktig tema.

– Det er ingen hemmelighet at vi har vært gjennom tøffe perioder i livet, og vi har vært heldige som har hatt hverandre. Vi har våget å skille oss ut, våget å feile, våget å si i fra, å stå i stormen, gråte, være lykkelig, elske, og lære. Vi våger å være oss selv – og det er en oppfordring vi ønsker å gi videre. Mangfold og ulikheter er det som gjør oss sterke sammen, og det som gjør verden mer interessant. VAAG å være deg selv du også.

Å utvikle en egen parfyme har vært en barndomsdrøm. Vita & Wanda fulgte alltid med når verdensstjerner som Britney Spears, J. Lo og Paris Hilton lanserte sine egne parfymer.
-Parfyme har alltid betydd mye for oss, og interessen kommer kanskje fra mamma. Helt siden vi var barn fikk vi være med henne i parfymerier og lukte oss gjennom en rekke ulike dufter. Det var spennende og eksotisk. Hver bursdag, julaften og på ferier fikk vi en ny parfymer av mamma. Det ble liksom en liten tradisjon vi fikk sammen.

VAAG er Vita og Wanda sine hittils største prosjekt, og de valgte Blush som samarbeidsparter til å utvikle parfymen, designet og konseptet.
-Blush var et naturlig førstevalg for oss. Vi har handlet mye i nettbutikken selv, og alltid vært fascinert og imponert over utvalget Blush har av parfymer. Og ikke bare kan de mye om duft, de satser også stort på mangfold og bærekraft, temaer som også er viktige for oss. De er en aktør som opptrer med hjertet, og jobber for å gjøre en forskjell. Det digger vi!
Vita & Wanda har jaktet på en duft som kan representere de, men samtidig som kan passe ulike anledninger, årstider, aldre og preferanser. I prosessen har de testet mange ulike ingredienser og kombinasjoner, før de landet på nettopp denne.
-Parfyme er personlig, er med på å sette et personlig preg på en person, og kan gjøre mye med energien og humøret – i alle fall for oss. Vi eksprementerer gjerne, og har ulike favoritter til ulike anledninger. Med VAAG har vi utviklet en frisk, floral og lett parfyme med en positiv, oppløftende effekt som skal få frem den lekne og sterke personen i deg. Samtidig er opplevelse av duft subjektivt, og vi gleder oss til å høre andre beskrive hva de føler og lukter når de møter en ny dag med VAAG.

Oppfølgeren til hitduften VAAG er endelig her! Fjorårets parfymen ble umiddelbart en storsuksess, og den ble utsolgt på kun seks dager. Nå kan du gjøre deg klar for en helt ny sensasjonell duftopplevelse, for denne gangen har vi MER på lur! VAAG MER er en varm og krydret parfyme med mer holdning og personlighet – perfekt nå når du ønsker å ta mer plass.

VAAG Mer slippes 10. november 2022, men det er allerede mulig å forholdsbestille parfymen fra 08. november. Er du villig til å ta sjansen?