Få den glamorøse Vixen-looken med IsaDora

Inspiration

IsaDora og Blush var to av årets hovedsponsorer under Vixen Awards, og mange av influenserne og bloggerne ble sminket av IsaDoras dyktige makeupartister. Her viser vi deg hvordan du kan bruke IsaDoras produkter for å legge en lekker festsminke.

IsaDora og Blush var to av årets hovedsponsorer under Vixen Awards, og mange av influenserne og bloggerne ble sminket av IsaDoras dyktige makeupartister. 

Plettfri base
En god base er alfa og omega for å bygge en fin makeup. Her bruker vi Nature Enhanced Flawless Compact Foundation som er en kremet, lett kompaktfoundation som smelter ved påføring og blendes sømløst på huden. Denne foundationen gir et naturlig resultat som ikke er for matt, men det er samtidig enkelt å oppnå full dekning hvis man ønsker det, da den kremede teksturen gjør den lett å bygge. 

Nature Enhanced Flawless Compact Foundation kommer i mange nyanser og inneholder 100 prosent naturlige ingredienser.

Dekk ujevnheter med Camouflage Concealer

For å fullføre basen bruker vi en heldekkende concealer som sitter hele kvelden og gir det perfekte utgangspunktet for at huden skal gløde foran kamera. Camouflage Concealer fra IsaDora har full dekkevne og skjuler mørke ringer, hyperpigmentering og andre ujevnheter i huden. Den skjuler til og med tattoveringer, hvis du skulle ha behov for det. Samtidig er den lett nok til å brukes under øynene og føles komfortabel på. 

Med 33 % konsentrasjon av pigmenter er den matte formelen ekstra langvarig, oljefri, den smitter ikke og sklir ikke.

Concealeren kan også brukes for å skape konturer. Velg da en nyanse eller to mørkere og legg produktet der du ønsker å skape konturer.

Frisk farge med rouge

Nå er det på tide med litt herlig rouge! Med Nature Enhanced Cream Blush får du en lysende farge som smelter inn i huden din og gir en silkemyk, feilfri utstråling. Dette er en helt naturlig, perfekt og pleiende rougekrem som er laget av 100 prosent naturlige ingredienser. Rødmen sprer seg jevnt over kinnbenene med en ny hudfølelse og gir deg en subtil og flott blush. Resultatet? En frisk, fløyelsaktig finish for en perfekt glødende deg.

Rougen inneholder rosmarinoljeekstrakt,  som har antibakterielle og antimikrobielle egenskaper for å beskytte og berolige huden. Rougekremer er fantastiske fordi de gir en ekte rødme. Teksturen er flott for å jobbe med hendene, men bruk gjerne den medfølgende børsten av hygieniske grunner.  Dytt lett rougekremen din med fingrene mot kinnene og opp kinnbenet mot tinningene. Smør inn i huden din i sirkulære bevegelser ved hjelp av fingrene eller en børste.