Beskytt huden mot sol, kulde og vind på fjellet

Vinter og høydeforhold krever spesiell beskyttelse, og man bør beskytte for å unngå skade i huden og ansiktet. Visste du at det finnes solkrem som er tilpasset det å være i høyden? Piz Buin Mountain er designet for å beskytte mot sol, kulde og vind. Solkremserien er tilpasset alle hudtyper og til hele familien.

 

Glacier Cream er endelig tilbake! Med sin 100% vannfrie formel danner kremen en sterk fuktighetsbarriere som beskytter mot kulde og vind. I tillegg har kremen avanserte UVA/UVB filtre beskytter mot den intense solen som er i høyden. For å sikre kvalitet og ytelse under svært tøffe forhold, er produktet testet blant forbrukere i et av verdens kaldeste land… Norge! Denne kremen fungerer også ypperlig som kuldekrem for barn og voksne.

Fjellet Piz Buin er stedet hvor det hele startet I 1946. Professor Franz Greiter, forsker og ivrig fjellklatrer, utviklet et av verdens første solbeskyttelsesprodukter, “Gletscher Crème” etter å ha blitt solbrent mens han besteg fjellet Piz Buin. Gletscher Crème ble grunnlaget for all solbeskyttelse fra Piz Buin, oppkalt til ære for fjellet! 

Visste du at nysnø reflekterer fem ganger så mye UV-stråling som en tørr sandstrand?

Kulde, vind og tørr luft kan i tillegg redusere hudens fuktighetsnivå. Derfor er det viktig å beskytte ansiktet og leppene i vinterfjellet. Piz Buin har lansert serien for å beskytte og produktene kombinerer shea butter, trehalose og glycerine som danner en sterk kuldebeskyttelse i vinterfjellet. Ansiktskremen Mountain Face Cream passer perfekt i lommen – alltid innen rekkevidde, men aldri i veien – så du kan nyte snø og sol! Mountain Suncream + lipstrick tuben er en superpraktisk solkrem- og leppestiftkombinasjon. 2 i 1-produktet er også raskt absorberende og svette- og vannavstøtende.