Fått med deg disse produktene?

Dette bør du sjekke ut i mai…

Hver måned gir vi deg insider tips, hvor vi deler 'Must haves' og favoritter fra en av våre ansatte på kontoret i Sandefjord. Denne måneden er det Content Administrator Madelene som deler sine favoritter.

Sensai Luminous Sheer Foundation SPF15 
Sensai har fantastiske produkter som gir en følelse av hverdagsluksus! Jeg digger denne lette, flytende foundation med lysreflekterende partikler som gir et naturlig resultat, og som holder huden fuktet og glødende gjennom dagen. Bonus at den også beskytter mot solen! Sensai har også en primer i samme serie, Sensai Glowing Base SPF10, som gir en frisk ustråling med skimrende pigmenter, hjelper med å jevne hudtonen og få sminken til å sitte hele dagen. 

Filorga Hydra-Hyal Hydrating Serum
Dette fuktighetsgivende serumet har vært gull verdt når huden min trenger ekstra fukt. Her er det masse hyaluronsyre som booster produksjonen av kollagen, og gir huden ekstra volum. Jeg tar det på morgen og kveld etter rens, før dag- eller nattkrem.

Ole Henriksen Banana Bright Eye Crème
Det er ikke uten grunn at dette er en bestselger! Jeg digger denne øyekremen som både lysner, fukter og strammer opp! Den har en lett konsistens og deilig lukt, og får dessuten sminken til å sitte bedre. Rene kinderegget! Nå har vi også fått inn Banana Bright serumet til Ole Henriksen, som skal lysne huden og gi en fyldigere hud full av glød og utstråling. En annen favoritt fra dette merket er Truth Juice rensen fra Ole Henriksen. Den er lett og behagelig for huden, og fjerner alt av smuss slik at man føler seg frisk og ren.

 

Anastasia Brow Wiz
Min ‘all time favourite’ øyenbrynspenn gjennom tykt og tynt. Den gjør det enkelt å fylle inn og forme brynene mine, og gir et fantastisk, naturlig resultat. Den finnes i 8 ulike nyanser, så du vil finne en som passer deg. Det er et stort pluss at den aldri behøver å spisses!

Shiseido Eyelash Curler
Denne vippetangen gjør at vippene mine ser finere ut både med og uten maskara. Den er behagelig å bruke, og gir øynene et åpent og våkent blikk.

Lancaster Sun Control Shimmering Primer
Dette er en super primer som ikke bare får sminken til å holde lenger, men er i tillegg forebyggende og bekytter mot solen. Primeren kan også fint brukes alene, den jevner ut huden og gir en frisk look!

Dr.Brandt Pores no More Luminizer
Til sene kvelder, når solen ikke er fremme, bruker jeg ofte denne primeren. Den minimerer porene og gir en glødende hud, uten å gjøre den fet og blank. Påføres etter fuktighetskrem alene, eller som base under sminke. Kan også brukes som en higlighter over sminken for å fremheve naturlige ansiktskonturer. Etter en dag med en del sminke, er ansiktsrensen til Dr.Brandt også god å ha! Dr.Brandt Pores no More Cleanser eksfolierer huden skånsomt og dreper bakterier, i tillegg til å fjerne alt av sminkerester, talg og annet smuss.

Adax Regusa Valentina veske
Superfin, klassisk veske i ekte skinn fra det danske merket Adax. Den har plass til alt jeg trenger, til og med pc-en. Jeg passer også på å behandle den med impregneringsspray slik at vesken holder seg fin lenge. 

Quay After Hours solbriller
Disse bruker jeg året rundt og passer uansett antrekk. De er behagelige å ha på, og har en superfin pris. Quay har utrolig mange fine solbriller, så jeg kan anbefale deg å se utvalget!

GLACIAL Matte Yellow Drikkeflaske
Jeg har alltid med meg en flaske med vann på farten. Glacial har freshe flasker som bidrar til mindre bruk av plast, samtidig som den holder drikken kald i opptil 24 timer. De har fantastisk mange fine design - jeg anbefaler å ta et titt gjennom soritmentet! Som en bonus gir Glacial en andel av omsetningen til WWF sitt viktige arbeid for å redde verdenshavene – akkurat som vi i Blush gjør!