Favoritter som gir deg ekstra GLØD

Hver måned gir vi deg insider tips, hvor vi deler 'Must haves' og favoritter fra en av våre ansatte på kontoret i Sandefjord. Denne gangen er det Adriana, innkjøper, som deler noen av sine favoritter.

 

 Gi deg selv den beste ansiktspeelingen!  

Jeg har satt min elsk på ISUN sin hudpleieserie! Produktene er naturlige og økologiske, og brukes daglig. De er uunnværlige for meg! Men om jeg skal velge én favoritt, må det være peelingen Rhassoul Exfoliant! Huden bør eksfolieres jevnlig, for å fjerne døde hudceller, gi næring og holde huden sunn, myk og fuktig. Jeg anbefaler å bruke den 2-3 ganger i uken for best resultat. Med krystaller fra havbunnen etterlater peelingen huden din klar og ren. 

 

Peelingen er også ideell for de med sensitiv hud! Det at den kommer i pulverform, gjør at den lett kan blandes ut med en rens, som Coco Cucumber Cleanser, og varer lenge! Bland sammen og maser huden forsiktig, la den virke i et par minutter for å så skylle huden. Du kan også bruke den som ansiktsmaske, da lar jeg den sitte på i ca 20 minutter. Jeg er helt avhengig! Uten god eksfoliering så hjelper det ikke med andre dyre ansikts- og sminkeprodukter! 

It's all about that base

Jeg bruker alltid en god primer før jeg tar på sminke, og selvfølgelig skal den inneholde glød! Sesai Glowing base er lysreflekterende med skimrende pigmenter som gjør at basen korrigerer hudtonen med en glødende finish, som holder hele dagen.

Noe som jeg alltid har med i vesken er Complexion Rescue Tinted Hydrating Moisturizer fra bareMinerals. Dette er i mine øyne den beste bb creamen når jeg ikke har så mye tid til å sminke meg. Kremen gir lett farge med naturlig dekning og fantastisk glød, og et stort pluss er at den inneholder SPF 30! Dette gjør at jeg bruker Complexion Resuce året rundt. Her snakker vi også Clean Beauty, med de beste mineraler for en frisk og vakker hud. Ved påføring av bb krem eller foundation bruker jeg alltid Shiseido Hanatsubaki Hake Brush, en fantastisk sminkekost er myk, men tett, og virker nesten som en makeupsponge! Denne blender inn foundation på null komma niks, og jeg kunne ikke vært foruten! 

En av mine favorittmerker innen sminke er RMS Beauty. Her får du RAW-baserte produkter med økologiske ingredienser, som gjør det å sminke seg enkel, effektiv og morsom med et naturlig resultat. Master Radiance Base kan brukes både som primer til Un Cover up-foundationen (som også er en bestselger), dagkrem med farge eller highlighter for å fremheve dine beste trekk! Basen gir godt med fuktighet, gir masse glød, er drøy i bruk og har kun rene ingredienser!

Det lille ekstra

RMS Signature Set har alt jeg trenger for å fremheve ansiktet på sitt beste. Her får du alle favorittene i en palett! Buriti Bronzer er en kremet brozer som gir en naturlig solkysset effekt. Magic Luminizer er en highlighter uten glitterfinish som jeg bruker på kinnbein, innsiden av øyet, over leppene, tuppen på nesa og også noen ganger som øyenskygge eller leppene. Lip2Cheek i Beloved og Demure er en kremfarge til lepper og kinn som smelter fint inn i huden. Simply Vanilla Lip & Skin balm gir mye fukt til leppene, ansiktet og øyeområdet. Tenk at hele paletten har omtrent at du trenger!  Denne er også perfekt å ha i vesken og friske opp sminken med under dagen. 

Til brynene bruker jeg Anastasias Dipbrow Gel. Her får du en øyenbrynsgel som er fort og enkel å påføre, forme brynene samtidig som man får naturlig farge. Akkurat det jeg ser etter! Som siste touch på sminken bruker jeg gjerne en leppepomade med farge. KissKiss fra Guerlain gir masse fukt, beskytter og plumper leppene. Et stort pluss er at den lukter vidunderlig og har en nydelig forpakning! 

Sminkefantastens beste venn! 

Er jeg i ekstra godt humør, eller skal i selskap så liker jeg at øynene får ekstra fokus. Clarins Ombre øyenskygge har 4 fantastiske fine, høypigmenterte farger i matte og skimrende nyanser som passer min hudtone og øyenfarge perfekt. Før påføring bruker jeg Age Id øyenskyggeprimer fra Babor som gjør at øyenskyggen ikke kaker seg, og for at den skal vare lenger. 

For behandling av negler og neglebånd, bruker jeg Kure Bazaar's økologiske neglebåndsolje. Denne kommer spesielt godt med under denne tiden hvor vi vasker hendene hele tiden, i tillegg til at vinteren gjør sitt inntog. Kulde gjør at det ofte går hardt utover neglebånd, derfor er det viktig å gi næring og fuktighet til neglene. Litt ekstra kjærlighet! Her trenger du kun et par dråper, og neglene dine vil fremstå med en vakker og glatt overflate. Den effektive behandlingen er 100 % økologisk og lukter herlige roser.

Å, ikke glem sminkerens beste venn! Et godt sminkespeil er undervurdert, og med SimpleHuman får du et godt lys med sensor + 10 ganger forstørrelse! Speilene fra SimpleHuman gir deg høy teknologi, 5 års garanti og desidert det beste lyset å sminke seg i, etter min mening. 

Siste touch!

Å tilføre huden det lille ekstra skal man ikke kimse av! Jeg elsker oljer, og etter at jeg har eksfoliert kroppen med Decléors Body Scrub, påfører jeg Acai-oljen fra Rudolph Care. Denne lukter helt fantastisk, og huden blir myk og glødende - en skikkelig luksusfølelse! I tillegg kan jeg også blande inn noen dråper 'A hint of summer' merket både i ansikts- og kroppsoljen for å få en naturlig og gyllen glød.

Av parfymer så har jeg en svakhet for Zarkoperfume-duftene! Her får du rene, herlige dufter som passer både til han, hen og henne! The Muse EDP er favoritten, og denne duften har verken topp, hjerte eller bunnoter; den fremkaller simpelthen en uskyldig, ren og varm sensasjon. En ren og varm lukt som virkelig anbefales!

På accessories-fronten så liker jeg også rene, enkle smykker. Enamel Copenhagen har vært en favoritt hos flere av oss etter at vi fikk merket inn, og til god grunn! Lola-armbåndet er i gull med små, vakre perler som gir en fin fargerik detalj og kan fint kombineres med flere armbånd. Jeg syns armbåndet har veldig god kvalitet, og passer perfekt til klokken min!