Hannes julegavetips og Must-Haves!

Hver måned gir vi deg insider tips, hvor vi deler 'Must haves' og favoritter fra en av våre ansatte på kontoret i Sandefjord. Denne gangen er det Hanne, Markedssjef, som deler noen av sine favoritter og julegavetips.

Julen nærmer seg med stormskritt, og jeg - som mange andre - er kanskje litt i seneste laget hvert eneste år med å handle inn julegaver! Men fortvil ikke. Blush har et fantastisk utvalg av flotte gaver som pleier alt fra hud & hår, til føtter og sjel. For å hjelpe deg litt på veien, så deler jeg litt av handlelisten min til deg i år! 

 

Vertinnegaver

I julen er man gjerne invitert til venner og familie. I år er det kanskje litt annerledes, men om du skal bort så er det alltid hyggelig å ha med noe ekstra til verten/vertinnen. 

Rudolph Care Body Love er et gavesett du kan gi til absolutt alle jenter. Her trenger du ikke tenke på om hun er allergisk mot noe, eller er følsom mot lukt, da produktene er rene, milde og diskre. Det beste med Rudolph Care er at alle produktene er 100 % økologisk og naturlig! Pakken  inneholder en deilig kropps/håndsåpe, en scrub som exfolierer skånsomt, håndkrem og en bodylotion som er rik på vitaminer og mineraler. 

En annen vertinnegave jeg nesten alltid pleier å gi bort er duftlys eller diffusere fra Voluspa. Disse brenner i timevis og dufter helt fantastisk! Mine absolutte favoritter er Voluspa Sparkling Rose, Voluspa Mokara (876404) og Voluspa Pomegranate Blood Orange (839175). Visste du at duftlys skal bare brenne til stearinen er flytende og så slukkes – duften blir da i rommet lenge.

Den tredje vertinnegaven jeg anbefaler er Baylis & Harding Sweet Mandarin & Grapefruit Hand Care Set. Her får du introdusert dine venner og familie med herlige Baylish & Harding, med luksuriøs håndsåpe & håndkrem som er perfekt til å sette på benken eller ved vasken. I tillegg dufter de helt fantastisk😊

Gave til min bror

Min bror har absolutt alt. I år (hysj hysj), kommer jeg til å gi han Disneys collection fra Happy Socks med herlige mønster fra Mikke Mus og vennene hans. Du får sokkene i en lekker gaveeske med 6 hele par med sokker i mønster.

En annen gave jeg vurderer å gi til min bror er en Exentri lommebok. Denne er i ekte skinn, liten i størrelsen og har skyvevinduer slik at du kommer lett til kortene dine! Hvis jeg finner ut at han allerede har en 'ny' lommebok, så skal jeg gi han reisesettet fra Babor med de nye hud- og kroppspleieproduktene for menn. Perfekt å ha med på reise, enten det er på hytta, weekendtur eller en lengere reise når det blir lov igjen.

Gave til mor

Min mamma ønsker seg alltid vesker eller en god krem. Her kan jeg varmt anbefale en nydelig krem fra Matis❤ Matis Réponse Densité Time-Balance er en dagkrem som er til moden hud og gir god tilførsel av Omega 3, pleie, balanse og velvære. Ellers så tenkte jeg en veske fra Adax som Teramo Smilla Skulderveske. En flott skulderveske i brunt skinn og justerbar skulderreim. Den har god plass til det meste man trenger og glidelås i toppen.

Noe som heller aldri slår feil, er en god håndkrem som Clarins Hand & Nail treatment. Kremen tilfører fuktighet og forebygger tørre, såre hender og flisete neglebånd. Den tar vare på huden og gir silkemyke hender! 

Gave til venninnene mine

Venninne mine sier at jeg jobber i «godtebutikken», så de må jo helt klart få en gave fra Blush❤ Jeg liker å finne gavesett til venninnene mine, og da de får gaver som passer til deres personlighet. Disse gavesettene her står øverst til å kjøpe i år:

Clarins Gaveeske Supra Volume Mascara. Her får du tre uunnværlige favoritter som hører hjemme i toalettmappen; mascara, eye-makeup remover og en eyeliner fra luksuriøse Clarins

Kérastase Nutritive Gavesett 2020. Et gavesett med super shampoo, balsam og maske som gir fukt og næring til håret fra det herlige hårpleiemerke Kerastase.

Decléor Neroli Coffret Gavesett. Her får du et fuktighetsgivende julegavesett, som er perfekt å gi bort til noen du bryr deg om. Denne himmelske esken er sammensatt av tre produkter for en komplett fuktighetsgivende rutine som bevarer fukten hele dagen og beskytter dermed huden,  samt gir deg en nydelig utstråling!

 

Vi har ett hav av gavesett på blush.no nå – alle er like fine og en hyggelig ting å gi bort enten i julegave, vertinnegave eller at man unner seg selv noe😊 Sjekk ut utvalget vårt her på Gavesett-siden!

 

Ønsker dere alle en riktig god jul❤