Hudhelsen påvirkes også av sminken – ta vare på huden din med hudpleiende makeup!

Visste du at det finnes ingredienser i sminken din som påvirker huden din like mye som hudpleieproduktene dine – både på godt og vondt? Disse ingrediensene blir liggende på huden hele dagen. Noen av dem tetter porene, skaper irritasjoner eller tørker ut huden, mens andre beskytter mot miljøangrep og solstråler, fukter huden og bidrar til å forebygge mot aldring. Derfor er det viktig å velge et makeupmerke med fokus på rene, hudpleiende ingredienser dersom du ønsker å ta vare på huden!

Produkter tilpasset ulike hudtyper

Makeupen fra Jane Iredale er en forlengelse av hudpleien, og akkurat som med hudpleie trenger alle hudtyper ulike produkter. Spesielt om vinteren, når huden trenger ekstra pleie er det viktig å velge rett makeup-produkt til din hud for å oppnå ønsket finish – enten du ønsker deg mer glød eller en mattere finish!

Tørr hud – Glow Time Mineral BB Cream eller Beyond Matte Liquid Foundation
Glow Time Mineral BB Cream og Beyond Matte Liquid Foundation er begge flytende, smidige foundations som smelter pent inn i en tørr hud og gir en naturlig, glødende finish. Velg gjerne Glow Time Mineral BB Cream for full dekk, eller Beyond Matte Liquid Foundation for en lettere finish! Sett gjerne også sminken din med D2O Hydration Spray – denne er super for en tørr hud!

Normal/kombinert hud – Amazing Base Loose Mineral Powder
Det som gjør Amazing Base Loose Mineral Powder perfekt for en kombinert hud er formelen – de finknuste mineralene reflekterer lys på en subtil og naturlig måte, noe som gir en fantastisk glød. Pudderet er også oljefritt slik at det samtidig holder blanke partier i ansiktet i sjakk skulle det dukke opp noen. Bruk gjerne denne foundationen sammen med en pleiende settingspray for best resultat og holdbarhet – vi anbefaler Pommisst Hydration Spray til normal/kombinert hud!

Fet/blank hud – PurePressed Base Mineral Foundation
Som Amazing Base er også dette mineralpudderet oljefritt. Det passer supert for en fet eller blank hud fordi det gir en matt og naturlig finish som sitter hele dagen! Ønsker du å kontrollere oljeproduksjonen i huden enda mer anbefaler vi å bruke dette fantastiske mineralpudderet sammen med en balanserende settingspray – for eksempel Balance Hydration Spray!

Tips til fet/blank hud: bruk et mattende settingpudder sammen med din foundation og i løpet av dagen for å holde huden matt! PureMatte Finish Powder er et transparent pudder som absorberer olje og reduserer blankhet på huden. Perfekt sammen med huden og for touch-ups!

Aldrende hud – Liquid Minerals
En intensiv fuktighetsgivende mineralfoundation med lysreflekterende effekt. Denne flytende mineralfoundation gir deg makeup og hudpleie i ett produkt. I en gelebase av aloe vera ligger mineraler innkapslet sammen med de pleiende og fuktighetsgivende ingrediensene Q10, vitamin C og hyaluronsyre. Liquid Minerals gir en svalende følelse ved påføring og gir huden maksimalt med fukt. Den minsker synlige linjer og porer samt jevner ut hudens farge.

Rene ingredienser og feilfri finish

Det skal ikke være nødvendig å velge mellom rød, kløende og uren hud, og et godt makeupresultat. Sminken fra Jane Iredale gir en naturlig, glødende og feilfri finish, uten ingredienser som irriterer eller tetter porene. I stedet finner du antioksidanter, mineraler og planteoljer som fukter, lindrer og forebygger aldring!

Jane Iredale er godkjent av PETA som dyrevennlige, av EcoCert som økologiske og produktene med solfaktor er godkjent av Skin Cancer Foundation som fullverdig solbeskyttelse. Kjøp dine favoritter fra Jane Iredale her!