Katrines favoritter

Hver måned gir vi deg insider tips, hvor vi deler 'Must haves' og favoritter fra en av våre ansatte på kontoret i Sandefjord. Denne gangen er det Katrine, kundeserviceansvarlig, som deler noen av sine favoritter.

En hud med masse fukt!

Jeg passer alltid på å ha en godt renset og fuktet hud. Derfor både starter og avslutter jeg dagen med Decléors rensemelk og sminkefjerner. Neroli Bigarade er perfekt som både rens og sminkefjerner, og inneholder essensielle oljer av neroli som gjør at huden får det beste underlaget før ansiktskrem eller annen hudpleie. For å fjerne øyemakeup med denne så bruk gjerne bomullsdotter og tørk forsiktig over øynene. 

Nyheten Exuviance Skinrise Morning Glow Pads falt jeg pladask for allerede første gangen jeg prøvde de! Navnet sier seg selv, og de herlige seriuminnsatte padsene av agurk og eukalyptus tilfører intensiv fuktighet og glød på et ellers trøtt morgenansikt. Her får du en oppkvikkende og frisk følelse for å våkne opp, huden føles oppstrammet samtidig som de gir en strålende glød til huden.

Serumet Life Plankton Elixir fra Biotherm er også helt nydelig å bruke både morgen og kveld. Jeg elsker hvordan den silkemyke konsistensen får det til å føles som en drøm å påføre i ansiktet. Med sine regenererende egenskaper, hyaluronsyre og C vitamin etterlates huden myk, smidig og fastere. Her får du i tillegg den etterlengtede gløden, og synlige linjer blir redusert. Alle burde ha et slikt serum på badet! 

Min faste dagkrem er Clarins Multi-Active Day Cream. Dette er en god dagkrem, har en nydelig lukt, holder huden fuktet lenge og gir gode resultater. Denne er perfekt for deg som har hektiske dager og et raskt tempo i livet, du bevarer hudens utstråling, gir en mer våken hud og reduserer fine linjer. Med kardeborre-ekstrakt reduserer du de skadelige effektene av daglig stress, samtidig som solfaktoren hindrer nye solskader og pigmentflekker!

Til øyekrem holder jeg en knapp på øye-gel'en Neroli Bigarade til Decléor. Det at det er gel, gjør at den trekker lett inn i huden, er drøy i bruk og raske resultater. Det er et stort pluss at den har kjølende effekt, spesielt på posete øyne om morgenen! 

Wella Professionals Fusion Shampoo og balsam er perfekt for mitt hår! Jeg er ute etter et skinnende, glansfullt resultat, og disse skuffer aldri. Shampooen bidrar til å reparere slitte tupper og skadet hår, mens balsamen beskytter håret for å knekte hårstrå under børsting av håret. Hårpleieproduktene etterlater håret rent og pleiet, glatter det naturlig ut og etterlater det mykt! 

Et naturlig resultat

Sminken jeg bruker pleier å være lett og jeg liker at det gir et naturlig resultat. Babor Age foundation er helt klart min favoritt, og liker spesielt godt at den gir masse fukt og har høy dekkevne. Denne holder i tillegg lenge uten å krakkelere, og er drøy i bruk. 

Gen Nude Eyeshadow palletten til bareMinerals har de fineste fargene! Her får du en pallett som virkelig fremhever øyenfargen, og hvor du leke med farger i både matt, skimrende og metalliske farger både til hverdag og fest! Jeg digger at den kommer i et praktisk og fint etui, og det er et stort pluss at øyenskygger sitter på hele dagen. 

Som et siste touch bruker jeg volum-mascaraen Supra til Clarins. Denne er virkelig en drøm om man ønsker lange og fyldige vipper. Formulaen gjør at mascaraen ikke drysser og det holder kun med noen få påføringer for å få ønsket resultat. Her får du intenst volum med mye farge for fyldige vipper.

Must Haves i hverdagen 

Noe som alltid følger med meg, hvor enn jeg går, er klokken min. Jeg elsker at St.Mawes modellen fra Daniel Wellington har et tidløst preg, og er et nydelig tilbehør til alt jeg har på meg. Jeg har hatt min i over 3 år, og blir bare mer og mer glad i den. 

Av andre accessories så liker jeg smykker som er enkle, elegante og har en 'betydning'. ByBiehl har fantastiske anheng, armbånd med mer og her finner du garantert en favoritt! Spesielt, så har jeg en crush på You & Me og Together smykkene - hvor sjarmerende er det ikke med de små figurene som holder hender?