Ralph Lauren

Polo Earth

Body Lotion

Størrelse

309 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet er automatisk priset.

Beskrivelse

Artikkel: 105864

Polo Earth Body Lotion.
Polo Earth er en unisex-parfyme av 97 % naturlig opprinnelse*, som hyller naturens skjønnhet. Den inneholder 7 ingredienser hentet fra lokalsamfunn rundt omkring i verden (bergamott, diva-lavendel, grønn mandarin, tyrkisk rose, salvie, vetiver fra Haiti og bourbon-geranium).

Denne klare og luksuriøse duften balanserer den strålende sitrusaromaen av bergamott og livligheten av grønn mandarin med den urteaktige fylden til salvie og friskheten til diva-lavendel.

Ralph Lauren tror på jordens skjønnhet og viktigheten av å ta vare på naturen. Polo Earth er en ny duft av 97 % naturlig opprinnelse* med 7 bærekraftige ingredienser, som hentes fra lokalsamfunn over hele verden og føres direkte fra gården og inn i parfymen. Med sitt bevisste design representerer Polo Earth den neste generasjonen parfymer fra Ralph Lauren.

Polo Earth er en parfyme med et formål** og kombinerer naturlighet, bærekraft og luksus i en moderne, aromatisk blanding av strålende sitrus balansert med livlige blomster. Unisex-parfymen passer de fleste og er laget med plantebasert alkohol og uten animalske ingredienser.

*Av 97 % naturlig opprinnelse viser til ingrediensene i parfymen som enten er uendret i forhold til deres naturlige tilstand eller bearbeidet, samtidig som de har beholdt over 50 % av deres molekylære struktur fra den originale naturlige kilden.

**Polo Earths formål er å fremme bruk av ingredienser av naturlig opprinnelse, samt bærekraftig innkjøpte ingredienser for å bidra til å bevare det biologiske mangfoldet.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.