Soap & Glory

Call of Fruity Body Lotion for Softer and Smoother Skin

Body Lotion

Størrelse

189 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk

Beskrivelse

Artikkel: 105137
Produktsammendrag
• En oppfriskende, tørsteslukkende blanding som lukker fuktighet inne slik at huden etterlates hydrert.
• Mykgjør og pleier huden for å gi deilig hud fra topp til tå.
• Absorberes raskt og klisser ikke
• Et lettere alternativ til Call of Fruity Body Butter
• Søt, fruktig duft av tropisk frukt og hibiskus

Produktbeskrivelse
Sett fra deg kofferten og avbestill billettene! Med CALL OF FRUITY™ Body Lotion får du nemlig feriehuden på flaske. CALL OF FRUITY™ Body Lotion inneholder mango- og kokosnøttolje, ekstrakt av pasjonsfrukt og papaya, og nærende E-vitamin med spektakulær simultankapasitet. For vi tuller ikke når vi sier at denne kan gjøre alt: Den kan nemlig både hydrerer huden og gjøre den silkemyk og nydelig etter én påføring. I tillegg dufter den av Call Of Fruity™ med tropisk frukt og hibiskus som tar deg med til tropiske paradiser.

Møt hverdagsheltene fra Soap & Glory her!

Dufthistorie
Visste du at lukt kan trigge et minne dobbelt så raskt som andre sanser? Selv på de tyngste dagene kan du fremkalle gode minner med denne lette sammensetningen av forfriskende, saftig melon og eksotiske blomster. Drømmer du om strandferie? Da er dette veien til et tropisk pusterom på badet.

Bruksanvisning
Masser en håndfull silkemyk CALL OF FRUITY™ Body Lotion på tørr hud til alt er absorbert. Vi vil ikke fortelle deg hva du skal gjøre, men det er virkelig bedre å smøre seg med body butter etter en god dose Call of Fruity Body Scrub og Body Wash.

ADVARSEL: Unngå å få produktet i øynene. Hvis så skjer, må du umiddelbart skylle med rent vann. Dette er ikke et næringsmiddel. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.