Lavilin

72 h Deodorant Roll-on For Men

With Probiotics
163 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Sensitiv
Sensitiv

Beskrivelse

Artikkel: 82136

Lavilin Roll-on Deodorant 72h Men er et must for deg som leter etter en deodorant som gir god effekt og som varer litt lenger enn en "vanlig" deodorant. Den gr 72 timers beskyttelse mot uønsket lukt. Innholdet består av blant annet probiotiske bakterier - gode bakterier som skaper et miljø som motvirker illeluktende bakterier. Lavilin er en god effektiv løsning mot dårlig svettelukt.
Er du aktiv og trener mye?Da kan det føles ekstra godt med en frisk og effektiv deodorant som forhindrer dårlig svettelukt. Bruk deodoranten etter du har dusjet, og du er klar for det meste.

  • Effektiv mot svettelukt
  • Mild mot huden
  • Probiotisk

Begynn med å rulle i gang den låste kulen. På denne måten aktiverer du roll-on-funksjonen. Kulen ruller lettere etter at du har brukt den første gangen. Deodoranten påføres i midten av tørre armhuler etter dusj eller vask. La deodoranten tørke helt før du kler på deg. Etterlater ingen flekker på klærne. For best mulig resultat, påfører du deodoranten om kvelden før du legger deg. Unngå å påføre produktet rett etter barbering eller på irritert hud. Påføres kun når lukten kommer tilbake. Den optimale effekten oppnår du etter 5-7 påføringer.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.