Maria Åkerberg Saltdeo

Varenummer: 43757 / Produktnr.:

Flere bilder av Maria Åkerberg Maria Åkerberg Saltdeo

129 kr
Fri frakt
PÃ¥ lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (0)
Retningslinjer for produktanmeldelser
Saltdeon er en svært effektiv deodorant som ikke gir flekker på klærne. Denne deodoranten virker opptil 24 timer, er helt luktfri og uten alkohol og aluminiumklorid. Desinfiseringseffekten gjør at den passer under armene etter barbering og som barbering etter barbering.

Saltdeon er basert på gammelt bevist kunnskap. Den består av et naturlig forekommende mineral, saltet kaliumaluminium. Tidligere ble dette brukt i Sverige for blod og desinfiserende effekter. På den tiden var det ikke så viktig at det også hadde en deodorant effekt. Saltdeon er fri for aluminiumklorid (AlCl). Alun er et dobbeltsalt der aluminium er inkludert, men kan ikke frigjøres. Det er derfor ingen fri aluminium i Saltdeon.
Ammonium Alum (alun), Aqua (water bonded to the salt).
Væt Salt Deo lett med vann, og gni den inn på nyvasket hud i cirka 20 sekunder. Litt friksjon kreves for at deodoranten skal få feste på huden. Skyll deretter toppen av stiften forsiktig (ikke hele, siden den da kan løsne fra bunnen), og la den tørke uten lokk. For at de aktive ingrediensene skal fungere optimalt, er det viktig å rengjøre huden grundig.