Dr. Bronner's

Pure Castile Liquid Soap Eucalyptus

Størrelse

297 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet er automatisk priset.

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk
Økologisk
Økologisk

Beskrivelse

Artikkel: 99090
Dr. Bronner's klassiske 18-i-1 Castile Liquid Soap Eucalyptus er en allsidig vegansk såpe laget av naturlig økologisk kokos-, oliven-, palmekjerne-, hamp- og jojobaolje. Kombinasjonen av økologiske oljer sammen med rene eteriske oljer skaper en unik såpe, som renser huden effektivt og skånsomt med mykgjørende skum, og som etterlater huden silkemyk og forfrisket. Denne allsidige såpen kan brukes til ansikt og hender, samt hår og hele kroppen. I tillegg kan den brukes blandet ut med vann til rengjøring av både gulv og overflater, samt som oppvaskmiddel.
Dr. Bronner's er et familieeid og familiedrevet selskap, som har produsert såpe i mange generasjoner. Merket er elsket for sine funksjonelle produkter og miljøvennlige tankegang. Såpen er biologisk nedbrytbar og pakket i en 100% resirkulert plastflaske, som kan resirkuleres igjen. Castile Liquid Soap inneholder rene eteriske oljer for å tilby mange forfriskende dufter og er også tilgjengelig i en variant uten tilsatt duft og dobbelt opp med olivenolje (Baby-Mild Unscented). Hvilken er din favoritt?
Dr. Bronner's arbeider for sosial rettferdighet, bærekraftig miljø og progressiv forretningspraksis. Selskapets målsetning er å implementere gründer Emanuel Bronners visjoner i praksis. Hans visjoner er trykket på selskapets ikoniske såpeetiketter. Med Dr. Bronner's hjelp kan du gjøre verden litt bedre for hver dag. "Vi er alle en eller ingen". All-One!
Sertifiseringer: Økologisk (USDA) og Fair for Life (fairtrade).

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.