Lavilin

Foot Deodorant Cream

Variant

163 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Beskrivelse

Artikkel: 50346

Lavilin Foot Deodorant i kremform motvirker fotlukt i opptil 7 dager.

Probiotisk formel med gode bakterier som motvirker stinkende bakterier Perfekt for deg med et aktivt liv.

Lavilin fotdeodorant er en krem ​​som effektivt nøytraliserer svettelukt fra føttene. Lavilin fotdeodorant er den første probiotiske deodoranten som eliminerer svettelukt i opptil 7 dager takket være aktive naturlige ingredienser og patentert biobalanseformel.

Deodoranten inneholder en sammensetning av melkesyrebakterier og antibakterielle planteekstrakter. Lavilin er et helt unikt produkt blant alle deodoranter på markedet. Dette er gode bakterier som skaper et bestemt miljø på huden som motvirker illeluktende bakterier og holder dem borte i opptil 7 dager! Én applikasjon er nok, og du kan fortsette å leve som vanlig; trene, svømme, spille sport osv. som er spesielt godt egnet for idrettsutøvere. Nå blir skoene dine friske, og du kan føle deg trygg! Anbefales å kombinere med sko deodorant.

 

Bruk:

Ta en liten dukke av Lavilin fotdeodorant ved hjelp av en slikkepott og smør en liten mengde krem ​​på de fremre putene etter at du har dusjet og tørket (se bildet i vedlagte instruksjoner). Påfør helst om kvelden før du legger deg for best resultat. Påfør igjen når lukten kommer tilbake. Den optimale effekten oppnås etter 5-7 påføringer.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.