Soap & Glory

Call of Fruity Body Scrub for Exfoliation and Smoother Skin

Body Scrub

Størrelse

149 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet er automatisk priset.

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk
Eksfolierende
Eksfolierende

Beskrivelse

Artikkel: 105135
Produktsammendrag
• Oppkvikkende kroppsskrubb
• Beriket med eksfolierende rosa jojobaballer og kokosnøttskall som fjerner døde hudceller og gjør huden silkemyk.
• Får huden til å føles myk og deilig
• Søt, fruktig duft av tropisk frukt og hibiskus

Produktbeskrivelse
Har du noen gang skrubbet huden med en duft som er så eksotisk at du nesten hører bølgeskvulpene, vinden i palmetrærne, og kjenner den varme sanden under føttene? Ja, vi sa «nesten». Forflytt deg til et mer eksotisk sted med den forføreriske tropiske duften fra CALL OF FRUITY™ Body Scrub. Den er beriket med eksfolierende rosa jojobaballer og kokosnøttskall som fjerner døde hudceller og gjør huden silkemyk. I tillegg er den parfymert med tropisk frukt og hibiskus som fører deg av sted til Bahamas. Ja ja, vi kan alltids drømme.

Møt hverdagsheltene fra Soap & Glory her!

Dufthistorie
Visste du at lukt kan trigge et minne dobbelt så raskt som andre sanser? Selv på de tyngste dagene kan du fremkalle gode minner med denne lette sammensetningen av forfriskende, saftig melon og eksotiske blomster. Drømmer du om strandferie? Da er dette veien til et tropisk pusterom på badet.

Bruksanvisning
Påfør og skrubb til du har glattet over alt. Skyll godt. Det kan virke selvmotsigende å skrubbe tørr hud, men tørre hudområder er egentlig døde hudceller, og hvis du ikke fjerner dem, vil fuktighetskremen legger seg oppå den tørre huden og ha liten funksjon. Så skrubb tørr hud forsiktig, og avslutt med en næringsrik mengde Call of Fruity Body Butter.

ADVARSEL: Skal ikke brukes på irritert, skadet eller sensitiv hud. Unngå å få produktet i øynene. Hvis så skjer, må du umiddelbart skylle med rent vann.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.