Sol de Janeiro

Bum Bum Body Scrub

Størrelse

579 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk

Beskrivelse

Artikkel: 87981

Denne luksuriøse Brazilian Body Scrub framkaller den mykeste huden hittil! Denne utrolige og spa-verdige kroppsskrubben gir næring og eksfolierer skånsomt huden uten mikroplaster for en silkemyk følelse som vi elsker å vise frem året rundt. Skrubben inneholder vår Brazilian Body-blanding bestående av knuste cupuaçu frø, sukkerkrystaller, koffeinrik guarana og en snev av skimmer. Selvsagt med den ikoniske og elskverdige duften av Cheirosa´62 (Brazilian Bum Bum Cream).

Hva det er:

Denne luksuriøse, «myk som sand»-skrubben eksfolierer skånsomt huden uten å tørke ut, akkurat det den trenger for å være silkemyk og revitalisert. Fantastisk på egenhånd, men enda bedre sammen med vår Brazilian Bum Bum Cream slik at huden din kan absorbere fuktighet og de styrkende egenskapene fra guarana. Guarana er vår bemerkelsesverdige ingrediens i Brazilian Bum Bum Cream. Tenk på Brazilian Bum Bum Body Scrub og Brazilian Bum Bum Cream som vår nye & fabelaktige Brasilanska duo!

Hvorfor du kommer til å elske den:

Vår skrubb er perfekt for Brazilian Bum Bum Cream fans, spa-entusiaster og alle som liker å ta litt ekstra vare på kroppen. Dette er den luksuriøse måten å mykne opp og fornye huden. Her vil du få vakre resultater fra topp til tå!

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.