Australian Glow

Hydrating Self-Tan Water Mousse with Kakadu Plum

Dark

Størrelse

229 kr
Utgått
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk

Beskrivelse

Artikkel: 96980

Australian Glows Hydrating Water Mousse er en lett og fargeløs selvbruningsmousse, med en vann-til-skum-formel laget med naturlige og organiske ingredienser. Inneholder fuktighetsgivende Kakadu-plommer for å tilføre fuktighet og gir gradvis en fin brunfarge. Moussen er fargeløs og setter ikke flekker - perfekt for deg som ønsker rent sengetøy og rene klær.

• Beriket med organiske og naturlige ingredienser
• Miljøvennlig emballasje
• Ingen skylling nødvendig – setter ikke flekker
• Hurtigtørkende formel
• 100% vegansk
• Luktfri
• Gir ingen oransje toner


Slik gjør du:
Sørg for at huden er ren, skrubbet og fri for fuktighetskrem. Ha en sjenerøs mengde mousse i påføringshansken og smør på ben, armer og resten av kroppen med lange, strykende bevegelser. Bruk det som er igjen i hansken på ansiktet, albuene og knærne. Husk å vaske hendene etter bruk.

Huden vil få en perfekt solkysset glød innen én time. Dersom du ønsker en mørkere farge, anbefaler vi at du lar moussen være på i opptil 4 timer før du skyller den av (uten såpe, selvfølgelig). Fargen vil utvikles og forandre seg i løpet av 24 timer.


Advarsel:
Dette produktet inneholder ikke solfaktor og beskytter ikke mot UV-stråler. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kontakt lege umiddelbart dersom produktet svelges. Kun til utvortes bruk. Unngå kontakt med øynene. Hvis produktet kommer i kontakt med øynene, skyll godt med vann. Oppsøk lege dersom det oppstår irritasjon. Oppbevares svalt og beskyttet mot direkte sollys.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.