St.Tropez Tan Remover Duo

Remover Mitt & Remover Mousse

Varenummer: C78441-78442 / Produktnr.:

Flere bilder av St.Tropez St.Tropez Tan Remover Duo

Før 414 kr
399 kr
Fri frakt
På lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (0)
Retningslinjer for produktanmeldelser

Med St.Tropez Tan Remover Mousse kan du rette feil, fjerne gammel solbrun uten sol og forberede huden til neste applikasjon.

Denne ekstra milde moussen fjerner gammel solbrun-uten-sol og fungerer som en grunning for å gjøre den nye applikasjonen av solbrun-uten-sol lenger. Det luksuriøse skummet, som også passer for sensitiv hud, fjerner effektivt alle spor av solbrunhet uten sol på bare noen få minutter. Bomullsekstrakt hjelper til med å rense huden, mens probiotika hjelper til med å balansere og forberede huden slik at du får et perfekt lerret for din neste påføring av solbrunhet.

 

St.Tropez Tan Build Up Remover Mitt er et must for deg som bruker solbrun uten sol regelmessig. Vottene kan brukes til å:

Fjern gamle lag med brunt uten sol
Rett feil
Jevn ut fargen hvis du får flekker eller striper
 

Denne spesialdesignede votten fjerner effektivt gamle lag av solbrunhet uten sol og polerer bort tørr hud, slik at den er klar for neste påføring av solbrunhet. Kan brukes både før og etter at malingen er utviklet. Regelmessig bruk av vottene gir deg en myk, silkemyk hud.

 

Bruk:

Slik forbereder du huden din for en perfekt brunfarge uten sol: Påfør Tan Remover Mousse sjenerøst på tørr hud der du tidligere har brukt solbrun-uten-sol. Masser skummet forsiktig inn i huden og vent i 5 minutter. Skyll i dusjen med varmt vann.
Bruk Tan Build Up Remover Midt i våt hud i milde sirkelbevegelser med dine vanlige bad- eller dusjprodukter. Bruk ekstra trykk på albuer, knær, ankler, føtter og hender eller der du ser at solbrunet ditt uten sol har bygget seg opp ujevnt. For å rette feil, fukt huden og bruk deretter pekefingeren i vottene for å legge ekstra trykk på det berørte området.
Skyll Tan Build Remover Mitt grundig med varmt såpevann etter hver bruk. La tørke i avstand fra direkte varme. Ikke maskinvask. Håndvask separat.