Tufte

5pk Softboost Boxere

M

Størrelse

999 kr
Utgått
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Beskrivelse

Artikkel: 91636

Uansett mål, Tufte Boxer Briefs støtter deg hele veien - uten å føles trang. Her får du 5 av de bestselgende boxershortsene fra Tufte, pakket i en fin toalettmappe. Dette er en mykere og mer komfortabel boxerershorts til herre, som raskt blir en favoritt i undertøysskuffen. Laget av Tuftes unike SoftBoost™-materiale, en blanding av bambus lyocell og modal som gjør boxeren usedvanlig myk og komfortabel, samtidig som den er like slitesterk som bomull.

At den også er laget på en mer miljøvennlig måte gjør Tuftes Boxer Briefs til en absolutt favoritt. Tufte bokseren er Oeko-tex® Standard 100 sertifisert, som vil si at plagget er helse- og allergitrygt. Oeko-tex® standarden oppdateres hvert år så du kan være trygg på at den aldri blir utdatert.

Vi liker å lage pakninger som kan få et nytt liv. Denne 5-packen med boxershortser er pakket i en toalettmappe av økologisk bomullskanvas med glidelåslukking. Toalettmappen er romslig med et stort hovedrom i tillegg til en mindre stikklomme på innsiden. En hempe gjør at den kan henges opp om det finnes en knagg tilgjengelig. Fin å ha med på reise eller hytteturen. Toalettmappen kommer med Tufte logo på siden og på hempene.

Toalettmappens dimensjoner:

Høyde: 11 cm
Bredde: 22 cm
Dybde: 10 cm

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.