Peter Thomas Roth

Instant Firm X Eye

Størrelse

388 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Utjevnende
Utjevnende
Anti-age
Anti-age
Tørr
Tørr
Blandingshud
Blandingshud
Fet
Fet
Sensitiv
Sensitiv
Moden
Moden
Normal
Normal
Fine linjer
Fine linjer
Rynker
Rynker
Hevelse
Hevelse
Peptider
Peptider
C-vitamin
C-vitamin

Beskrivelse

Artikkel: 47446

Instant FirmX Eye gir øyeblikkelig stramming av øyekonturen og gir et midlertidig løft og gjør huden fastere og jevnere. Utseendet på kråkeføtter, fine linjer, dype rynker og hevelse under øynene er redusert.

Passer for alle hudtyper, men fremfor alt en mer moden hud.

Bruk:
Start med å rengjøre med et oljefritt rengjøringsmiddel. Forsikre deg om at huden er helt tørr. Ikke bruk kremen rundt øyekonturen før påføring. Rist røret.

Påfør en mengde på størrelse med erter på baksiden av hånden. Ta en liten mengde av produktet med en ren og tørr sminkebørste av nylon. Påfør og spred et tynt lag av gelen i strøk oppover: over hevelse under øynene og over linjene du bare vil korrigere for øyeblikket. Unngå påføring på øyelokkene.

La produktet tørke i omtrent 5 minutter mens du forblir uttrykksløs, prøv å unngå å kaste et blikk eller smile i løpet av disse 5 minuttene.

Hvis du legger på et lag som er for tykt og ser hvitt overflødig rundt kantene, er det bare å fukte en bomullspinne (eller fingertuppen) og fjerne overflødig ved å klappe kantene forsiktig. Nå som produktet er helt tørt, er du klar. Du kan også påføre pulver eller klappe forsiktig, hvis ønskelig. Kun for utvortes bruk.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.