Carolina Herrera Very Glam

EdP

Varenummer: 102661 / Produktnr.:

Flere bilder av Carolina Herrera Carolina Herrera Very Glam

Størrelse :
 
Se alle varianter
Før 1049 kr
787 kr
Fri frakt
PÃ¥ lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (1)
Retningslinjer for produktanmeldelser

Very good parfume

Av Caroline 07.08.2022

Den er veldig god og likner på CH Very good girl bare med kirsebær. Den er fruktig og litt rose med vanilje på bunnen. Jeg kjenner at denne beholder fruktlukten lenger enn very good girl. Mellom dyp fruktig.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Very Good Girl Glam er en feiring av femininitetens ustoppelige kraft – en duft som tar overhånd. En glitrende transformasjon fra duften Very Good Girl som gir deg mer Glam enn du noen gang kunne forestille deg.

Very Good Girl Glam er definert av sin kirsebærnote og stiletthælflaske: en ultimat uttalelse om femininitet. En hyllest til alle kvinner som fyller livet med glede og som ikke er redde for å hevde seg, verken med sin duft eller med sin personlighet.

Den ikoniske Good Girl-skoen heves til nye høyder med Very Good Girl Glam - en blank kirsebærrød stilett dynket i blendende glitter - et spektakulært uttrykk for femininitet. Intense kirsebærnoter åpner opp parfymen mens resirkulert rosevann omfavner det feminine hjertet og utvikler duften fra en eau de parfum til en mer konsentrert parfyme. Bærekraftig produsert vetiver og vaniljebourbon i duftens base forsterker dens dybde og gir kontrast.

Toppnoter: Svart kirsebær

Hjertenote: Rose

Basisnote: Vanilje

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, GERANIOL, CITRAL, ISOEUGENOL, EVERNIA PRUNASTRI (OAKMOSS) EXTRACT.