Chloé

Signature

Eau de Parfum
1 349 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Refillable
Refillable

Beskrivelse

Artikkel: 107539

Chloé er et naturlig feminint motehus som jobber for inkludering og fremme av kvinner. Denne eau de parfumen fra Chloé er både lett og sensuell – en blomsterduft som er en perfekt refleksjon av Chloé-kvinnen.

Hun er fri, elegant, stilig og lever helt etter sine egne regler. Chloés visjon om naturlig eleganse ble opprettet for nesten 60 år siden, og lever videre i merkets ready-to-wear, tilbehør og dufter. Denne karakteristiske og tidløse eau de parfum er en perfekt refleksjon av den selvsikre og individuelle Chloé-kvinnen.

 

Spray duften på håndledd og nakke, og drøm deg bort til en fransk rosehage - frisk, luftig og fortryllende. Spray parfymen på huden og klærne om morgenen – duften vil vare hele dagen og minne deg om det vakre møtet. Denne komplekse og intuitive eau de parfumen åpner med toner av damaskrose som glir inn i frodige toner av peon, fresia og sjasmin. Basisnoter av varmt rav, elegant sedertre og eikemose gir duften en jordnær rikdom som komplementerer blomsterhjertet perfekt. De uimotståelige jordnotene er vakkert balansert av saftig litchi i toppnoten. Elegansen til Damaskus-rosen kombinert med rav gir parfymen et hypnotisk duftspor.

 

Chloé tilbyr nå en ny 100ml flaske som kan fylles med en ny 150ml refill, uten at en eneste dråpe går til spille. Chloé fortsetter arbeidet med å redusere sitt miljøavtrykk, så nå består 25 % av glasset og 40 % av pappen i emballasjen av resirkulert materiale. Den tidløse vintageflasken er en vakker refleksjon av duften på innsiden. Glassflasken har et fint sunburst-design og et håndknyttet bånd laget av 100 % resirkulert polyester. En vakker og feminin flaske som ser elegant ut uansett hvor den står.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.