Lacoste

L.12.12 Blanc

Eau de Parfum

Størrelse

1 125 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Treaktig
Treaktig
Finger lime
Finger lime
Kardemomme
Kardemomme
Eukalyptus
Eukalyptus
Furu
Furu
Sedertre
Sedertre
Balsamved
Balsamved

Beskrivelse

Artikkel: 90025

Oppdag essensen av Lacoste-stilen med L.12.12 Blanc Eau De Parfum. Denne herreduften er inspirert av den ikoniske poloskjorten og fremhever en trygg maskulinitet. Gjenoppfinn spillereglene for å kunne bevege deg fritt med en trygg komfort takket være den uventede friskheten til denne treaktige blomsterduften. Krydret fingerkalk og kjølig eukalyptusekstrakt sammen i en perfekt kombinasjon med salte furu og sedertre for en fantastisk duft som kulminerer i en følelse av raffinert komfort.

Den hvite flasken, den lille gjeddegraveringen og den broderte krokodillen minner om den klassiske poloskjorten laget av René Lacoste. Han trosset konvensjonene og forkortet ermene til den typiske tennisskjorten for å lage den første komfortable poloskjorten. Han var en av de første som forsto behovet for å kombinere kropp og sinns frihet.

Hver mann som bruker L.12.12 Blanc Eau de Parfum snurrer på denne tradisjonen og slipper løs sin egen unike maskulinitet og stilfølelse - som om han har på seg en klassisk poloskjorte.

Topp: Fingerkalk

Hjerte: Kardemomme, eukalyptus og furu

Base: Cedar & Balsam

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.