Nordicfeel

ZHEN

Eau de Parfum

Størrelse

136 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Vanilje
Vanilje
Kardemomme
Kardemomme
Rosa pepperkorn
Rosa pepperkorn
Fiolett
Fiolett
Mynte
Mynte
Ananas
Ananas
Salvia
Salvia
Vannmelon
Vannmelon
Kanel
Kanel
Lavendel
Lavendel
Vanilje
Vanilje
Kastanje
Kastanje
Sedertre
Sedertre
Rav
Rav
Guaiac tre
Guaiac tre
Vegansk
Vegansk

Beskrivelse

Artikkel: 99439

ZHEN er en fresh, frisk og moderne herreparfyme som passer til alle anledninger. En duft som gir selvtilliten din en boost, fyller deg med energi og gjør deg klar for å møte dagen. Parfymen åpnes opp med et krydret innslag av kardemomme og mynte, som møter en herlig friskhet fra salvie og myk lavendel. I duftens base finner du herlig vanilje, sedertre og amber som gir en maskulin avrundning. Ren, krydret og beroligende, ZHEN er en must-have-parfyme på alle menns baderomshylle!

ZHEN beskrives som “en perfekt hverdagsparfyme, som også passer til spesielle anledninger” og “en ordentlig maskulin parfyme som føles fresh og sporty”. ZHEN fungerer like bra for en dag på kontoret, som på after work eller en date.

ZHEN er skapt i samarbeid med dere, kundene våre. Vi inviterte dere inn og ønsket å høre hva dere ser etter i den perfekte parfymen, og utifra deres ønsker har vi skapt ZHEN. Resultatet er en parfyme som både er luksuriøs og prisvennlig, og vi har har lagt kjærlighet i hver minste detalj. Parfymen er produsert i en familieeid fabrikk i Grasse, Frankrike, og ZHEN har blitt en magisk duftensasjon som vi vet at dere kommer til å elske. Parfymen er helt vegansk og inneholder naturlige ingredienser.

Toppnoter: Kardemomme, rosa pepperkorn, fiol, mynte

Hjertenoter: Ananas, salvie, melon, kanelbark, lavendel

Basenoter: Vanilje, korsikansk kastanje, sedertre, amber, guiactre

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.