Ralph Lauren

Polo Earth Moroccan Neroli

EdT Refill
1 227 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Sitrus
Sitrus
Aromatisk
Aromatisk
Vegansk
Vegansk
Refill
Refill

Beskrivelse

Artikkel: 114234
Dette er en refill til duften Polo Earth Moroccan Neroli.
Polo Earth Moroccan Neroli er en vegansk unisex-duft laget av 97 % naturlige* ingredienser, som feirer naturens skjønnhet.
Nerolien vi benytter kommer fra appelsintrær dyrket i de nordlige delene av Marokko. Blomstene håndplukkes lokalt, mens knoppene står urørte for å sikre fremtidig avling. Det blir lagt stor vekt på å øke fortsatt vekst og produksjon i de kommende årene. Innhøstingen, kultiveringen og destillasjonsprosessen av neroli bidrar til en pålitelig inntektskilde for mange i regionen.
NATURLIG OG SOFISTIKERT – EN PERFEKT HARMONI
Moroccan Neroli Eau de Toilette fanger selve essensen av neroli i all sin blomstrende, aromatiske intensitet. Den friske nerolien kommer til sin rett i kombinasjon med sprudlende bergamott, mens grønn mandarin balanseres med aromatisk lavendel. Ambrette tilfører et elegant, treaktig og ravgult preg som danner den perfekte harmonien mellom naturlighet og eleganse.
Moroccan Neroli Eau de Toilette er fremstilt av 8 bærekraftig dyrkede ingredienser: Ambrette, bergamott, bourbon geranium, diva-lavendel, vetiver, salvie, grønn mandarin og neroli
POLO EARTH: MED FOKUS PÅ BÆREKRAFT
Ralph Lauren tror på jordens skjønnhet og viktigheten av å ta vare på naturen. Polo Earth-duftene er av 97 % naturlig opprinnelse* og de veganske duftene er laget med opptil 9 bærekraftige ingredienser, hentet fra lokalsamfunn over hele verden. Alle ingrediensene føres direkte fra gårdene til parfymeproduksjonen. Polo Earth er designet med fokus på bærekraft og representerer neste generasjon parfyme fra Ralph Lauren.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.