Ralph Lauren

Polo Earth Provencial

394 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Sitrus
Sitrus
Aromatisk
Aromatisk
Vegansk
Vegansk

Beskrivelse

Artikkel: 114239
Polo Earth Provencial Sage er en vegansk unisex-duft fremstilt med ingredienser av 97 % naturlig opprinnelse.
Duften er laget som en hyllest til den rike arven og de frodige botaniske hagene i Provence i Sør-Frankrike, et område kjent som parfymekunstens fødested. Salvien vi bruker er dyrket på en bærekraftig måte i ulike lokalsamfunn og hjelper bøndene med å forbedre og redusere miljøpåvirkningen fra gårdene.
ET HINT AV PROVENCE
Denne Eau de Toilette-duften er naturlig urteaktig med en aromatisk intensitet fra den karakteristiske salvienoten, og funkler med den friske, blomsteraktige og fruktige ekstravagansen av bergamott og grønn mandarin. Provencial Sage er nyansert med rike, treaktige toner av vetiver og sandeltre, og etterlater et varig inntrykk av en frisk og strålende eleganse.
Provencial Sage Eau de Toilette er fremstilt av 7 bærekraftig dyrkede ingredienser: Bergamott, grønn mandarin, vetiver, salvie, lavadin, diva-lavendel og bourbon geranium.
POLO EARTH: MED FOKUS PÅ BÆREKRAFT
Ralph Lauren tror på jordens skjønnhet og viktigheten av å ta vare på naturen. Polo Earth-duftene er av 97 % naturlig opprinnelse* og de veganske duftene er laget med opptil 9 bærekraftige ingredienser, hentet fra lokalsamfunn over hele verden. Alle ingrediensene føres direkte fra gårdene til parfymeproduksjonen. Polo Earth er designet med fokus på bærekraft og representerer neste generasjon parfyme fra Ralph Lauren.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.