bareMinerals

BAREPRO Performance Wear Powder Foundation

455 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk
Medium
Medium

Beskrivelse

Artikkel: 82044
BAREPRO Performance Wear Powder Foundation er en kompakt mineralfoundation som leverer full dekkevne med en matt finish, og sitter opptil 12 timer.*
Denne foundationen er formulert med 90% naturlige ingredienser, inkludert vitaminer og mineraler, og gir deg byggbar dekkevne som lar huden puste. Uansett om du er en erfaren makeup brukere eller en nybegynner, oppnår du enkelt en fantastisk "glam coverage".
BAREPRO er laget for å prestere på høyt nivå, og derfor fremmer denne foundationen en sunn hud, reduserer synligheten av porer og regulerer gløden. Konsistensen er silkemykt og har en vektløs følelse, tilstopper ikke porene eller forårsaker utbrudd.
Med denne foundationen får du en skreddersyd dekkevne uten at den kjennes tung eller kakete, og du kan enkelt gå fra en lettere dagsmakeup til en fin kveldsmakeup med en rask touch-up.
* Basert på en uavhengig klinisk undersøkelse av 32 kvinner
Lett mørk hud med en nøytral til varm undertone

Bruk:
For at få den perfekte airbrushed finish, påfør BAREPRO Pressed Powder Foundation med Core Coverage Brush, for å skape ønsket dekkevne. Den praktiske uttrekkbare børsten er spesielt designet for BAREPRO Pressed Powder Foundation med tette syntetiske hår i midten og litt løsere hår rundt for å gi en jevn og naturlig dekk.
For påføring, trykk børsten veldig lett mot det kompakte BAREPRO puddret og jobb deretter med sveipende strøk over ansiktet. For å øke dekk fra medium til full, gjenta inntil du får ønsket resultat.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.