Lancôme Teint Idole Ultra Wear

510N

Varenummer: 122601 / Produktnr.:

Flere bilder av Lancôme Lancôme Teint Idole Ultra Wear

Før 519 kr
415 kr
Fri frakt
PÃ¥ lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (0)
Retningslinjer for produktanmeldelser

PUSTENDE FULLDEKNING FOUNDATION
Uovertruffen 24-timers full dekningsresultater for alle hudtoner og hudtyper. Egnet for tørr, sensitiv og fet hud. Den tørker ikke ut huden og tetter ikke til porene.

HØYT HUDPLEIEINNHOLD
Teint Idole Ultra Wear er en foundation med en base bestående av 81 % hudpleieingredienser. Den er beriket med vitamin E og moringa og gir høy solbeskyttelse med SPF 35.

VÅR TYNESTE OG PUSTENDE FOUNDATION
Takket være AIRWEAR TM-teknologien er den renoverte Teint Idole Ultra Wear vår tynneste foundation som lar huden puste. Dens unike, glatte og friske tekstur etterlater huden perfekt glatt og myk.

45 NYANSER MED FORBEDRET FARGEMATCHING
Med vårt nye utvalg av nye, vakre nyanser, er du garantert å finne din perfekte Teint Idole-match. Laget med oksidgrønne og ultramarinblå pigmenter for økt presisjon av middels og dype nyanser. Ikke flere grå- og asketoner på mørk eller oliven hud.

ULTRA LIFE-PROOF RESULTATER
Den nye og forbedrede Teint Idole Ultra Wear dekker enkelt hudutfordringer og er det perfekte verktøyet for å skape et skjold for huden din i en stressende hverdag. Den tåler både vann, svette, fuktighet og varme.

- For en lett dekning, varm opp foundationen med fingertuppene for å få den til å smelte inn i huden
- For en gradvis og middels dekning, bruk en foundationbørste for å hjelpe deg med å bygge opp dekningen til ønsket nivå
- For ultimat full dekning, bruk en foundationbørste