Beskrivelse

Artikkel: 112991
Grip øyeblikket med vakre nyanser.
Denne holdbare leppestiften metter leppene med iøynefallende farge, utviklet for å passe til alle hudtoner. Leppestift som beholder fargen og sitter i 10 timer, samtidig som den ikke renner, legger seg i fine linjer eller sprekker.

Creme-finish: Dimensjonal farge glir enkelt på og gir en glatt, satengaktig finish. Leppestift med full dekning, som gir fylde, næring og pleie til leppene. (Ønsker du flere nyanser? Se også våre Matte og Hi-Lustre finisher.)

Naturlig avledet Moisture Lock Complex* gir ekstra pleie til leppene. Leppene fremstår umiddelbart fyldigere og glattere, med et mer definert og formet utseende over tid, selv etter at du har fjernet leppestiften.
Den nøye utformede tuppen på leppestiften er perfekt formet for å definere leppene med stor nøyaktighet.
Det gullfargede etuiet med magnetdeksel er en fryd å eie. Gjennomtenkt designet for å kunne refilles, i et utvalg av våre mest ettertraktede leppestiftfarger.

#LeaveYourMark: denne holdbare leppestiften er for alle, for enhver anledning. Utforsk alle de uunnværlige nyansene i 3 trendy finisher.

SENTRALE INGREDIENSER: Moisture Lock Complex
Vårt rike, naturlig avledede* Moisture Lock Complex inneholder en blanding av effektive oljer og et kraftfullt planteekstrakt, som umiddelbart pleier og fyller ut leppene, samtidig som fuktigheten opprettholdes over tid.
• Effektiv oljeblanding: Rød bringebærfrøolje, meadowfoamfrøolje og aprikosfrøolje pleier leppene og tilfører dem næring.
• Salicornea Herbacea-ekstrakt: Kraftfullt planteekstrakt som opprettholder fuktigheten i leppene og gjør dem mer behagelige over tid.


*I henhold til ISO-standard 16128. Fra plantekilder, petroleumsfrie mineralkilder og/eller vann.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.