RefectoCil Eyebrow Color

0. Blonde

Varenummer: 55534 / Produktnr.:

Flere bilder av RefectoCil RefectoCil Eyebrow Color

Før 79 kr
55 kr
Fri frakt
På lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (8)
Retningslinjer for produktanmeldelser

Fin på vippene

Av Marie 19.04.2018

Denne blåsvarte fargen er veldig fin å bruke på vippene. Litt vanskelig å gjøre selv, men tar man ett øye av gangen og beskytter huden rundt for søl med vaselin, så går dette bra. Bare unngå å få produktet i øyet, det svir ganske heftig - hehe. Kan være lurt å kjøpe saltvannsdråper på apoteket, som man kan skylle med hvis dette skulle skje.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Det med liten skrift..

Av Liz 12.11.2017

Burde vært opplyst under Produktinfo at det står på tuben; "endrast for yrkesmessig anvendning- kan gi alvorlige allergiske reaksjoner". Gikk rett i søpla sammen med oxydanten den skal blandes med.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Fornøyd

Av Christina 16.06.2020

Veldig lett å bruke, fargen sitter bra

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Enkelt og fint

Av Marie 19.04.2018

Jeg har brukt dette produktet i mange år på meg selv, og på kunder i jobb som hudpleier (aldri opplevd allergisk reaksjon. Er du redd for dette kan du ta en fargeprøve på huden, som det generelt anbefales å gjøre med hårfarger). Denne fargen er en fin kald og mørk brunfarge. For en lysere farge kan produktet blandes med den lysebrune fargen, eller sitte på i kortere tid. Fargen setter seg litt på huden, men det forsvinner ganske raskt, eller så kan man beskytte huden rundt med vaselin. Hvor lenge fargen sitter avhenger av hvor ofte du vasker ansiktet og hva slags produkter du bruker. Jeg er i hvertfall fornøyd med dette produktet :)

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Fantastisk

Av Stine 23.04.2020

Et fantastisk produkt & enkelt å bruke. Brukt å flere år. ????

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Denne er helt super

Av Iselin 25.03.2018

Beste brynsfargen jeg har prøvd. Kan gå helt lysebrun ved å fjerne raskt og veldig mørk brun ved å ha den lengste anbefalte tid. Pleier ha den på i 5 min og synes det gir en fin brunfarge. Denne selges til hjemmebruk mange plasser, og jeg har ikke reagert på den (og jeg reagerer på veldig mye). Det er bare mye billigere å gjøre det selv. Supert dere selger den her, fortsett med det.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Aldri mer til frisøren

Av Mari 08.12.2019

Jeg har alltid gått til fast frisør for å farge vipper og bryn men etter jeg har prøvd denne kan jeg kjøre en like bra jobb selv da den sitter veldig lenge og er så enkel å bruke. Anbefaler virkelig å kjøpe den, så mye billigere enn hos frisør og funker like bra.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Fantastisk!

Av Stine 23.04.2020

Dette er et fantastisk produkt! Enkelt å bruke & et veldig bra resultat. Brukt i flere år. ????

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Med Refectocil Eyebrow Color farger du øyenbrynene dine med resultater som varer opptil 6 uker! Det er flere flotte farger samt bleking (Blonde). Sistnevnte skiller seg fra fargene ved at den bare fungerer med "Oxidant Creme 3%" og ikke med flytende oksidant. Refectocil øyenbrynfarge kan blandes med alle 8 RefectoCil nyanser, er flekkfri, vannfast og holder i 6 uker. 
STEG 1: Forberedelse

  • Fjern kontaktlinser.
  • Rens øynene med oljefri, vippestyrkende RefectoCil Micellar Eye Make-up Remover.
  • Bruk RefectoCil Saline Solution for å fjerne rester og oppnå optimale resultater.

​​​​​STEG 2: Bland og påfør

  • Bland 2 cm av malingen og 10 dråper RefectoCil Oxidant liquid eller 15-20 dråper RefectoCil Oxidant cream til en kremaktig pasta rett før farging.
  • Påfør deretter på øyenbryn og øyevipper.

STEG 3: Virketid

  • Vipper: 10 minutter.
  • Øyenbryn: 5-10 minutter. Jo lenger påføringstid, jo mer intensivt blir resultatene.

STEG 4: Klar!

  • Fjern med bomullspads og vann.
  • Tips og triks:

 

Hvis RefectoCil Blonde Brow har blitt brukt før, kan virkningstiden forkortes til 1-5 minutter. Etter behandling med RefectoCil Eyelash Curl eller Eyelash Lift, forkortes virkningstiden til 2 minutter. Vi anbefaler en allergitest (prikkprøve) før første påføring og etter lange perioder mellom farging.