BLACK FRIDAY

 
Days
 
Hours
 
Minutes
 
Seconds

BLACK FRIDAY 2021

Fredag 27. november har vi megastort salg på Blush.no, med tilbud på sminke, hudpleie, hårpleie, klær og accessories. Følg også med i tiden før Black Friday for å få med deg flere gode tilbud på alt fra dine favorittshampooer og -balsamer, til foundations, øyeskygger, lipglosser, skjerf, treningstøy, vesker, hudkremer, serum, ansiktsrens og tusenvis av andre flotte produkter her hos Blush. I mellomtiden kan du se på våre andre fantastiske tilbud.

 

Bli en av oss!

Vil du være en av de første som får nyheter og tilbud fra Blush? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Litt om Black Friday 

 

Black Friday er en årlig handledag som kommer dagen etter Thanksgiving i USA. Siden Thanksgiving alltid faller på den fjerde torsdagen i november er Black Friday alltid en fredag mellom 23. og 29. november. Tradisjonelt er dagen starten på julehandelen, og mange salgssteder kommer med ekstra gode tilbud akkurat denne dagen. 

Som shoppingdag går "Black Friday"-begrepet tilbake til 1800-tallet og har amerikansk opprinnelse. Det har blitt hevdet at handelen på Black Friday bidrar til at mange salgssteder går med overskudd, og dermed går fra røde til svarte tall i regnskapet. 

I Norge ble Black Friday arrangert for første gang i 2010. Komplett.no var den første nettbutikken som gjennomførte Black Friday dette året. Siden da har flere og flere butikker fulgt etter, og nå er Black Friday et fenomen også i Norge. 

Vi i Blush ønsker å gjøre Black Friday til en ordentlig fest for kundene våre og tilbyr våre flotte produkter til ekstra gode priser. Følg med i tiden før Black Friday for å få med deg de gode tilbudene, på alt fra dine favorittshampooer og -balsamer, til foundations, øyeskygger, lipglosser, skjerf, treningstøy, vesker, hudkremer, serum, ansiktsrens og tusenvis av andre flotte produkter her hos Blush.