Aktive ingredienser mot hudproblemer

19.04.2022 22:00:00
Inspiration

Slik jobber du målrettet mot ditt hudproblem med aktive ingredienser

Dermalogica har aktive ingredienser som effektivt jobber mot ditt hudproblem – enten det er aldring, uren hud, sensitivitet eller pigmentering. Finn produktene med ingrediensene du trenger her!

Aldring

Aldring kan vises på huden på mange ulike måter, og kommer ofte til syne i form av linjer og rynker. Ved å bruke ingredienser som retinol og peptider kan du aktivt både forebygge og reparere aldringstegn i huden.

Retinol er hudpleiebransjens mest anerkjente ingrediens for resultatorientert behandling av rynker. I Dermalogicas Overnight Retinol Repair finner du unik, mikroinnkapslet og aktivt retinol som kan tilpasses din hud.

Flere av Dermalogicas produkter inneholder peptider, men de mest målrettede mot aldring er de biomimetiske peptidene i Phyto-Nature Firming Serum som etterligner unge hudcellers funksjoner for å jobbe mot aldring.

Peelende syrer gjør at hudfornyelsen går raskere, og er derfor en av de mest brukte ingrediensene mot aldring. Det å fjerne døde hudceller vil også gjøre at aktive ingredienser trenger dypere ned i huden. Rapid Reveal Peel fra Dermalogica er en hjemmepeeling med profesjonell styrke, som øker hudfornyelsen med 44%!

Uren hud

Uren hud forårsakes av alt fra hormoner til kosthold og viser seg på huden som kviser, hudormer og lignende. Ved å bruke ingredienser som salisylsyre og niacinamid kan du målrettet drepe kvisefremkallende bakterier, dempe irritasjon og lysne aknearr.

Salisylsyre motvirker kviser ved å drepe kvisefremkallende bakterier og generelt virke rensende på huden. Dermalogica har flere produkter med salisylsyre, for eksempel Retinol Clearing Oil, som kombinerer salisylsyre og retinol i ett og samme produkt for første gang – slik at du kan jobbe mot både kviser og aldring!

Noe av det mest kjedelige ved akne og kviser er arrene og pigmentflekkene som blir igjen på huden etterpå. Dette kan du motvirke med superingrediensen niacinamid! Den finner du blant annet i Dermalogicas AGE Brigt Clearing Serum, som også inneholder salisylsyre.

Pigmentering

 

Pigmentering oppstår ved ujevn produksjon av fargepigmenter, og er ofte tegn på at huden er skadet eller i hormonell ubalanse. Ved å bruke ingredienser som melkesyre og c-vitamin kan du fornye og stabilisere huden for å aktivt utjevne hudtonen.

Melkesyre er den mest lysnende peelingen som brukes i hudpleie mot pigmentering, noe Dermalogica har utnyttet i hjemmepeelingen Rapid Reveal Peel. Som nevnt over øker den også hudfornyelsen med 44% - noe som også bidrar til å få bukt med pigmentflekker!

Med helteingrediensen C-vitamin kan du fornye og stabilisere huden og dermed aktivt utjevne hudtonen. Det unike med Dermalogica er at de har utarbeidet en stabil form for C-vitamin, som ikke oksiderer eller mister sine egenskaper før den får gjort jobben den skal i huden – derfor elsker vi produktene BioLumin-C Serum og BioLumin-C Eye Serum.

Sensitiv hud

Sensitiv hud i form av rødhet, irritasjon eller kløe er mer og mer vanlig i nordisk klima og som følge av overbehandling av huden. Med ingredienser som havreekstrakt og aloe vera kan du bygge opp igjen hudens beskyttende barriere samtidig som du lindrer og fukter huden.

Havreekstrakt motvirker irritasjon i huden ved å både dempe selve inflammasjonen og fukte huden. Denne lindrende ingrediensen vil også styrke hudbarrieren, og dermed gjøre den mindre mottakelig for å bli irritert av ytre faktorer, i tillegg til at den holder bedre på fuktigheten i huden. Derfor er en av våre favoritter mot sensitiv hud UltraCalming Serum Concentrate fra Dermalogica!

Det er lite som slår den lindrende følelsen av aloe vera når huden er varm, rød og irritert. Denne kjølende, og fuktighetsgivende ingrediensen finner du blant annet i Calm Water Gel fra Dermalogica – en ultralett fuktighetsgel som lindrer og fukter i dybden!