Dermalogica – med lidenskap for hudpleie

Din hud er unik, og Dermalogica hjelper deg med å holde den sunn – med produkter uten alkohol, kunstig farge og duft, lanolin eller mineraloljer. Dermalogicas visjon har alltid vært den samme: Å skape innovative produkter som aktivt forbedrer huden din. Dermalogica er nummer 1 i verden på profesjonell hudpleie. Velkommen til din beste hud noensinne.

Dermalogica er en innovativ hudpleieserie med aktive og dokumenterte ingredienser som gir deg synlige resultater. Dermalogica tilpasses dine unike behov – enten du vil forebygge eller bekjempe aldringstegn, styrke en sensitiv hud, motvirke akne eller pigmentering, eller om du ønsker gode hverdagsprodukter som gir fuktighet og beskyttelse. Med Dermalogica vil du oppnå tydelig hudforbedring – helt uten å gå på kompromiss med hudhelsen! 

Unngå flassing, sensitivitet og tilstopninger: produktene våre er frie for tilstoppende mineraloljer og de inneholder ikke allergifremkallende lanolin, alkohol, kunstig fargestoffer eller duft som kan gi irritasjon på huden.

Velkommen til din beste hud noensinne!

Få vintergløden!

Slik jobber du målrettet mot ditt hudproblem med aktive ingredienser

Clear Start - Slik blir du kvitt kvisene

Les mer om Dermalogica og få de beste tipsene fra hudpleier Birgit her.

Dermalogica Clearing Skin Wash

Dermalogica Clearing Skin Wash

Rens
Før 655 kr
524 kr
Dermalogica BioLumin-C Gel Moisturizer

Dermalogica BioLumin-C Gel Moisturizer

Dagkrem
Før 745 kr
596 kr
Dermalogica Hydrablur Primer

Dermalogica Hydrablur Primer

22ml
Base
Før 645 kr
516 kr